Soția gorjeanului care a murit la cumpărături: «Mi-au omorât soarele!»

Ultima actualizare:

    Corina şi Raul  Ciobanu se  căsătoriseră  anul trecut şi  erau mai  îndrăgostiţi  ca niciodată
Corina şi Raul Ciobanu se căsătoriseră anul trecut şi erau mai îndrăgostiţi ca niciodată

Accident şocant petrecut miercuri seară, 27 decembrie, la magazinul Selgros Cash&Carry din Craiova! Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Gorj, şi-a găsit sfârşitul la raionul de electrocasnice, după ce un container i-a căzut în cap de la cinci metri înălţime.

Destin teribil! Raul Ciobanu se afla în hypermarketul Selgros Cash&Carry împreună cu soţia. În momentul în care a ajuns la raionul de electrocasnice, bărbatului i-a căzut în cap, de la cinci metri înălţime, un container plin cu marfă. Clientul a fost transportat la spital în stare gravă, iar după câteva ore a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat. Drama de la hypermarketul din Craiova fost provocată de un angajat care lucra pe un motostivuitor. Acesta n-a manevrat corect utilajul, iar containerul a căzut peste clientul în vârstă de 52 de ani.„Mi-au omorât soarele. Cum este posibil să intri în magazin şi să mori? Ce mă fac? Nu ştiu să trăiesc fără el“, a izbucnit, cu ochii în lacrimi, Corina, soţia lui Raul.  

 Bărbatul lucra de nouă ani în Germania, iar pe 21 decembrie venise în ţară, ca să petreacă Sărbătorile alături de soţie. Raul s-a căsătorit anul trecut cu Corina şi cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste.

„Lui îi plăceau foarte mult electronicele şi a rămas acolo să se uite. Eu m-am dus la raionul de paste, însă după câteva minute l-am sunat şi nu mi-a răspuns. Am crezut că avea telefonul pe modul silenţios, dar când am ajuns la electrocasnice, Raul era întins pe jos. A căzut un palet peste el. În zonă nu era nici  o bară de protecţie. Dacă ar fi fost, el nu trecea pe acolo“, adaugă, distrusă, femeia.    „Un angajat a manevrat greşit un motostivuitor şi un container cu marfă a căzut peste un client. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, iar cei vinovaţi riscă o pedeapsă de la 2 la 7 ani de închisoare“, explică Mihaela Gîrd, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj. „Înainte de orice, Selgros Cash&Carry îşi exprimă regretul profund pentru pierderea unei vieţi omeneşti. Este şi va fi alături de familia victimei. Compania face tot ce îi stă în putere pentru a o ajuta”, spun reprezentanţii magazinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net