Sorin Oprescu, internat de urgenţă

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu este arestat de pe 7 septembrieFoto: Click!
Sorin Oprescu este arestat de pe 7 septembrieFoto: Click!

Sorin Oprescu a fost internat în spital, în urmă cu circa 40 de minute. Primarului suspendat al Capitalei i s-a făcut rău după ce Curtea de Apel a dat publicității motivarea în cazul menținerii arestului preventiv.

Update 19.31: Sorin Oprescu a revenit în Arestul Central al Capitalei. El a fost internat o oră şi jumătate la un spital din Bucureşti.

Sorin Oprescu a fost dus la Spitalul Cantacuzino, specializat pe probleme cardiace, conform unor surse digi24.ro. 

El le-ar fi spus agenților că nu mai poate respira, spun aceleași surse, și a fost transportat cu o mașină de la Arestul Preventiv. El se afla de două săptămâni în arest preventiv.

Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu, a confirmat la Digi24 că acesta a fost des de urgență la spital, însă nu a fost informat la ce unitate de primiri urgențe.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, în urma unei decizii a Tribunalului București, decizie menținută pe 14 septembrie de Curtea de Apel București.

Potrivit DNA, în perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat și Sorin Oprescu, a înființat în administrația locală din municipiul București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Aliia Roza KGB Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
romeo cartea recordurilor cel mai inalt bou jpg
generatia de aur jpg
Portile de fier 1 jfif
555 (2) jpg
bere rece pexels jpg
persoana cu handicap in carucior jpeg
card bonuri de masa  jpeg
aeronava tarom shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net