Sorin Oprescu a fost operat la plămâni

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu este acuzat că a luat șpagă 25.000 de euro
Sorin Oprescu este acuzat că a luat șpagă 25.000 de euro

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu (64 de ani), a fost operat în cursul zilei de vineri (27 noiembrie) la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”. Medicul care a efectuat intervenția a declarat că pacientul se simte bine, dar că nu poate da mai multe detalii despre intervenția chirurgicală la care acesta a fost supus.

Sorin Oprescu a trecut cu bine peste încă un hop important din viața lui. Fostul edil a fost operat cu succes la plămâni, după ce în urmă cu câteva săptămâni medicii de la Spitalul Floreasca i-au descoperit un nodul în zona organelor respiratorii. Atunci, medicii spuneau că Oprescu trebuie să treacă printr-o serie de investigații de specialitate și ulterior operației, fiindcă exista suspiciunea ca edilul să sufere de cancer pulmonar. Dr. Irina Strâmbu, care l-a operat de Oprescu, a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a pacientului ei. Reacția acesteia este normală, întrucât etica profesională impune discreție în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a pacienților.

Sorin Oprescu va mai rămâne internat șapte zile, pentru a se recupera după operație. În prezent, el se află în arest la domiciliu, în dosarul în care e acuzat de DNA de luare de mită. În ciuda stării de arest dictată de instanță, Oprescu a primit acceptul de a se opera, conform prevederilor legale referitoare la regimul de detenție al inculpaților cu stare de sănătate precară. 

Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri (25 noiembrie), că îşi poate părăsi locuinţa vreme de o săptămână, pentru a se opera la plămânul afectat. În săptămâna de spitalizare, Sorin Oprescu va fi verificat de poliţişti, ca în cazul arestului la domiciliu, dar nu va avea pază continuă, notează Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net