Sora premierului Ponta. ”Nu-mi mai pot trăi viața discret”

Ultima actualizare:

    Alexandra Herțanu a venit la DNA acoperită pe cap cu un batic (foto:Dana Mihai)
Alexandra Herțanu a venit la DNA acoperită pe cap cu un batic (foto:Dana Mihai)

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, audiată, azi, la DNA Ploieşti în dosarul în care soţul său este arestat preventiv, a postat un mesaj pe Facebook. Ea spuncă a nu a fost citată, ci că a mers în fața procurorilor de bunăvoie.

Victor Ponta a refuzat să dea delarații în fața presei în acest caz și a postat un mesaj pe Facebook. La scurt timp, sora sa a preluat modelul și și-a spus oful tot pe rețeaua de socializare. ”Mi-am trăit toată viaţa discret şi fără nici o implicare în viaţa publică. Din păcate, de mai bine de o săptămână, acest lucru nu a mai fost posibil. Respect dreptul presei de a cere informaţii despre subiecte de interes public, dar în acelaşi timp consider că şi publicul are dreptul la informaţii corecte şi complete. În concluzie, pentru a evita speculaţiile, vreau să se ştie că în această dimineaţă m-am prezentat de bunăvoie la sediul DNA Ploiești pentru a recupera hard-disk-urile aparţinând SC Exfin 2000, în care am calitatea de administrator şi asociat”, scrie Alexandra Herţanu, într-un mesaj postat pe Facebook.

A dat declarație în calitate de martor

În acelaşi mesaj ea precizează că, în acelaşi timp, procurorii i-au solicitat să dea o declaraţie în calitate de martor şi a acceptat acest lucru.

”Cu această ocazie, mi s-a solicitat şi am acceptat să dau o declaraţie de martor. Asta a fost tot!”, spune Herţanu. Ea mai menţionează că vrea să facă cunoscut şi faptul că, "în ciuda informaţiilor vehiculate în presă”, ea, mama sa ori SC Exfin 2000 nu au avut niciodată nici un fel de legătură contractuală cu SC Grossman Engineering SRL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net