Soluţie contra aglomeraţiei: scaunul cu roţi

Ultima actualizare:

    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

Te-ai săturat să pierzi ore preţioase blocat în trafic, la semafor, sau aşteptând mijloacele de transport în comun? Acum poţi merge la serviciu direct cu scaunul mobil! Nu e nici o glumă! ”Drăcovenia” a fost deja inventată şi costă aproximativ 2.000 de lei.

Scaunul pe roţi poate fi vehiculul viitorului. Este mic, se strecoară uşor prin trafic, este confortabil, se conduce cu minimum de efort, consumă puţin şi nu poluează. Unde mai pui că poate fi folosit de toată lumea, indiferent de vârstă sau sex. 


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

“Practic, este un scăunel care se ataşează la o placă hoverbord. Te aşezi pe el şi îi dai bătaie. Ai nişte manete din care stabileşti direcţia. Este foarte uşor de condus. Poate să meargă şi un copil cu el. Nu îţi trebuie permis şi nici abilităţi speciale”, ne-au explicat cei de la Smart Balance, compania care produce şi comercializează scaunele mobile.

Vehiculul mobil consumă doar curent şi vă poate “căra” nu mai puţin de 20 de kilometri, cu o singură încărcare. Suficient cât să faceţi naveta la serviciu, chiar şi dintr-un capăt al oraşului în celălalt. Vă tentează? Îl puteţi testa la Salonul Auto Bucureşti & Accesorii, deschis până pe 30 octombrie la Romaero Băneasa. Programul de vizită este între 10.00 şi 20.00, iar preţul unui tichet de intrare este 30 de lei.

Scaunul mobil are o autonomie de 20 km sau 4 ore de funcţionare şi poate atinge o viteză maximă de 17 km/h. Are 2 ani garanţie, iar preţul aparatului este 2.000 de lei.


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

Scuterul electric este o altă noutate absolută la Salonul Auto. Are o autonomie de 80 km şi poate atinge o viteză maximă de 40 km/h. Nu necesită permis de conducere, iar preţul este unul decent: 6.500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net