Solidaritate cu victimele incendiului: sunt oferite servicii gratuite

Ultima actualizare:

    La locul tragediei, oamenii au aprins mii de lumânăriFoto: Arhiva personală
La locul tragediei, oamenii au aprins mii de lumânăriFoto: Arhiva personală

Vineri seară (30 octombrie), a avut loc o tragedie care a îngenunchiat familiile a sute de tineri. 27 de morţi, 146 de răniţi internaţi, acestea sunt cifrele incendiului din Club Colectiv. Această tragedie nu i-a lăsat indiferenţi pe români, fie ei persoane publice sau cetăţeni îngrijoraţi. Vorbim despre o mişcare de solidaritate fără precedent.

Mai multe firme, companii, agenţii de turism, hoteluri din Bucureşti şi chiar psihologi au oferit servicii gratuite pentru victimele incendiului şi pentru familiile acestora. Sute de oameni au donat sânge sâmbătă (31 octombrie), unii dintre ei s-au pus în faţa uşii de vineri seară (30 octombrie), pentru a-i putea ajuta, aşa cum pot, pe cei care au fost răniţi în urma incendiului.

Informaţii pentru victime şi familiile acestora. Ce servicii gratuite le stau la dispoziţie

Pentru cei care cunosc victimele sau rudele acestora, vă prezentăm informaţii care ar putea fi de ajutor:

Bilete de avion gratuite: Vola.ro pune la dispoziţie bilete de avion gratuite pentru rudele de gradul I şi II, care se află acum în afara României şi vor să se întoarcă în ţară pentru a fi alături de cei dragi. Numărul de telefon : +40214075300  sau e-mail: rezervare@vola.ro.

Medicamente gratuite: Farmacia Materna oferă cantităţi mari de "Veloderm şi Graftygen, substitut al epidermei, respectiv membrană colagen 100%, ambele produse de top în vindecarea extrem de bună a plăgilor arse, grave şi foarte grave." Număr de telefon: 0721270590. E-mail: bogdan@farmaciamaterna.ro.

Consiliere psihologică gratuită: Colegiul Psihologilor din România a anunţat că va oferi asistenţă psihologică gratuită.Totodată, Echipa Psihomedeor oferă consiliere gratuită victimelor şi familiilor acestora (număr de telefon:0742 024642).

Cazare gratuită pentru rudele din provincie: SKAL International Romania oferă cazare gratuită familiilor care şi-au pierdut oameni dragi, în urma tragediei de vineri (30 octombrie). Număr de telefon: 0744.336.464/ 0740.260.627 sau mesaj privat pe contul de Facebook.  De asemenea, Istt Tratamentul Traumei oferă consiliere psihologică - programul de 6 şedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit.

Uber oferă transport gratuit pentru cei care donează sânge pentru victimele incendiului: "cursa gratuită va fi valabilă pentru cei care PLEACĂ de la Centrul de Transfuzii, pentru a-i ajuta să ajungă acasă în siguranță. Vă ținem la curent dacă intervin alte modificări pe parcurs!".

Medlife a pus la dispoziţie personal medical şi materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor din Colectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
foto jpg
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net