Şoferul de TIR e criminalul neprins de 17 ani?

Ultima actualizare:

    Criminalul îşi alegea  victimele de pe  marginea drumului
Criminalul îşi alegea victimele de pe marginea drumului

Arestarea unui şofer de camion, acuzat că a violat şi a ucis două tinere în Germania şi în Austria, a pus pe jar şi autorităţile române. De 17 ani, anchetatorii nu reuşesc să descopere cine a omorât patru femei în judeţul Vaslui. Autorităţile române vor colabora cu poliţiştii germani în acest caz încâlcit.

Cătălin Ciolpan (40 de ani), şoferul originar din Huşi (Vaslui), a fost arestat în vară de autorităţile germane, acuzat că a violat şi ucis o tânără de naţionalitate germană şi o studentă din Franţa, aflată la studii în Austria. Cele două tinere au fost atacate în timp ce făceau jogging şi au fost omorâte cu o bară metalică de la camion. Arma crimei i-a ajutat pe poliţişti să îl identifice, iar probele ADN l-au indicat drept autorul celor două crime, scrie adevarul.ro. 

Primul episod sângeros a avut loc în ianuarie 2014, în Kufstein, Austria, iar al doilea - în noiembrie 2016, lângă oraşul Endingen, Germania. 

simeon stalpnicul png

În ambele cazuri, anchetatorii au constatat că au de-a face cu un maniac sexual. Modul de operare al şoferului de TIR i-a alertat pe procurorii din Vaslui, care instrumentează ”dosarul autostopistelor”, aşa cum este denumit cazul în care se investighează moartea a patru femei. În tinereţe, Cătălin Ciolpan ar fi desfăşurat activităţi de transport de lemne. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui aşteaptă confruntarea probelor ADN.

Cadavrele din Vaslui, parţial dezbrăcate

Patru femei au fost ucise şi abandonate în pădurile din judeţul Vaslui, între 2000 şi 2004. Procurorii au stabilit că asasinul îşi sugruma victimele, iar ulterior le abandona cadavrele în pădure. Mobilul crimei ar fi fost jaful, bunurile de valoare nemaifiind găsite. Nu a fost exclusă însă nici varianta agresiunilor sexuale, întrucât toate cadavrele au fost descoperite parţial dezbrăcate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net