Atenţie, şoferi! Aproape 2.000 de poliţişti vă pândesc de Sărbători pe drumurile din ţară

Ultima actualizare:

Şoferii trebuie să ştie că nu mai puţin de 1.786 de poliţişti de la Rutieră sunt în stradă pe toată perioada Sărbătorilor. Aceştia au ieşit cu toate cele 450 de radare din dotare şi acţionează pe drumurile importante.

"Avem în vedere drumurile naţionale care leagă Capitala de zona montană, cele care duc spre Moldova şi Ardeal, dar şi autostrăzile A1, A2, A3. În plus, sunt filtre pentru verificarea în trafic a autovehiculelor din punct de vedere al echipării cu anvelope de iarnă, lanţuri sau alte dispozitive antiderapante omologate. De asemenea, se va avea în vedere combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau substanţelor stupefiante sau medicamentelor cu efecte similare acestora", ne-au precizat reprezentanţii Poliţiei Române.

Azi şi mâine va fi ceaţă densă în mai toată ţara, vizibilitatea va fi redusă sub 50 de metri şi porţiuni acoperite cu mâzgă şi polei. Pentru a evita un accident, poliţiştii vă recomandă să nu conduceţi cu viteză şi să nu puneţi frâne bruşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net