Şofer la 82 de ani, pericol în trafic. A provocat un grav accident

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un accident violent a avut loc, joi după-masă, în localitatea bistriţeană Uriu. Două autoturisme s-au ciocnit puternic şi trei persoane aflate într-una dintre ele au fost duse la spital. În cealaltă maşina implicată în coliziune se afla o şoferită care nu a fost rănită.

Un grav accident a avut loc joi în Bistriţa. Impactul dintre două maşini a fost deosebit de puternic, iar cea în care se aflau trei persoane s-a răsturnat. Medicii de la ambulanţă i-au preluat pe cei trei răniţi şi i-au transportat la Spitalul din Beclean. Şoferiţa, cea care era singură în autoturism, a scăpat ca prin urechile acului, fără nicio zgârietură. Potrivit someseanul.ro, patru ambulanţe au fost trimise la accidentul rutier, două de la SMURD şi două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa Năsăud.

"Pacienţii, un bărbat şi două femei au fost transportaţi la Spitalul Beclean, răniţi, dar fără ca viaţa să le fie pusă în pericol", a declarat pentru Someşeanul.ro, Călin Ganea, director medical la Ambulanţa Bistriţa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de stingere a incendiilor.

Potrivit primelor informaţii venite de la poliţiştii bistriţeni, un bătrân de 82 de ani este vinovat de producerea accidentului rutier.

"Din primele informaţii, se pare că un bărbat de 82, din Stermezeu, în timp ce conducea un autorurism, la intersecţia cu DN17, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de o tânără de 24 de ani, din Rodna. Din accident au rezultat trei victime, toţi pasageri ai autoturismului condus de bărbatul de 82 de ani. Şoferul, soţia acestuia şi o altă pasageră au fost duşi la spital", a declarat pentru Someşeanul.ro Rodica Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa Năsăud.

Bătrânul de 82 de ani s-a ales cu dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net