Şocant! Un patron a fost ucis de angajatul pe care îl concediase

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un patron dintr-o comună din Dolj a fost înjunghiat de un angajat pe care îl concediase. Crima oribilă s-a întâmplat chiar în momentul în care victima mergea să-l reclame pe agresor, care-l ameninţase de mai multe ori cu răzbunarea.

Un bărbat de 60 de ani a fost omorât, marti, prin înjunghiere, de un fost angajat de-al său, crima având loc în apropierea sediului Poliţiei din Amărăştii de Jos, judeţul Dolj.

Victima făcuse reclamaţie la Poliţie cu privire la faptul că fostul angajat îl ameninţa cu moartea, scrie romaniatv.net. Din câte se pare, suspectul i-a cerut victimei mai mulţi bani, după ce a fost concediat. Pentru crima comisă, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net