ȘOCANT! Învăţător ridicat de DIICOT pentru că ar fi exploatat sexual 20 de eleve

Ultima actualizare:

    La DIICOT Pitești au fost duse 19 persoane pentru audieri
La DIICOT Pitești au fost duse 19 persoane pentru audieri

În urma unor percheziții făcute în Câmpulung, județul Argeș, un învăţător de la şcoala din comuna Poienarii de Muscel a fost ridicat de DIICOT şi dus la audieri, joi. Este vorba de un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate că au exploatat sexual 20 de eleve de liceu.

Procurorii DIICOT au făcut trei percheziţii în Câmpulung, la mai multe persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor şi folosirea pornografiei infantile.

Din anul 2015 şi până în prezent, patru suspecţi, unul dintre aceştia fiind cadru didactic la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de fete cu vârste sub 18 ani, pe care le-au  adăpostit şi exploatat sexual atât în locuinţe închiriate cât şi în locuinţele suspecţilor din Câmpulung.

Suspecţii au vârste cuprinse între 17 şi 70 de ani.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş, Dumitru Tudosoiu, a afirmat că învăţătorul, în vârstă de 51 de ani, are peste 30 de ani vechime în învăţământ, el spunând că a fost informat de conducerea şcolii cu privire la faptul că acesta ar face obiectul unei anchete.

Tudosoiu a precizat că, în condiţiile în care instituţia pe care o conduce nu a fost încă informată oficial despre o eventuală punere sub acuzare a cadrului didactic, ISJ nu a putut dispune până acum măsuri administrative faţă de acesta.

”Aşteptăm să vedem cum se desfăşoară ancheta şi care sunt concluziile şi măsurile care vor fi luate în acest caz”, a spus Tudosoiu.

La sediul DIICOT Piteşti sunt duse pentru audieri 19  persoane. Surse judiciare declarau că victimele sunt eleve de liceu care ar fi fost obligate să se prostitueze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net