Șoc pentru o femeie care a încercat să notifice banca că renunță la apartament

Ultima actualizare:

    Legea Dării în Plată a devenit o luptă între bănci și creditori
Legea Dării în Plată a devenit o luptă între bănci și creditori

Băncile nu așteaptă cu mâinile încrucișate avalanșa de cereri pe Legea Dării în Plată. Potrivit digi24.ro, proprietara unui apartament de două camere din București a avut o supriză de proporții după ce a înaintat o astfel de cerere OTP Bank. Unul dintre cei mai cunoscuți avocați în domeniu, Adrian Cuculis a dezvăluit că banca a anunțat clientul că i-a vândut creditul unei companii de recuperare a creanțelor.

„Am primit cu stupoare răspunsul celor de la OTP Bank, ce nici măcar nu anunțaseară că, în esenţă, creditul a fost cesionat către recuperatorul de creanţe OTP Faktoring ZRT. Facem menţiunea că discutăm despre darea în plata a unui imobil de două camere din Bucureşti, credit pe care OTP BANK nu avea dreptul să-l cesioneze”, povestește Adrian Cuculis, potrivit  indrumari-juridice.eu.preluat de digi24.ro.

Ce are de făcut împrumutatul

Adrian Cuculis: „Ipotecă nu a fost cesionată către recuperatorul de creanţe, fapt pentru care, singurul care poate lua în plata imobilul, este OTP Bank România, care la sfârşitul anului 2015, a început repatrierea masivă a tuturor creditelor exportate. Conform legii dării în plată, împrumutatul poate merge direct în instanţă, pentru a face transferul de proprietate, în mod forţat, în patrimoniul băncii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net