Şoc! 300 de călători "uitaţi" în vagoane

Ultima actualizare:

    Trenul de noapte  a ajuns la destinaţie  abia la ora 11.00
Trenul de noapte a ajuns la destinaţie abia la ora 11.00

Incident uluitor la CFR. Locomotiva unui tren cu 300 de călători s-a desprins de vagoane şi a mers aşa câţiva zeci de metri. Oamenii au aşteptat o oră până când garnitura a fost recuplată şi a pornit la drum.

Era ora 8.00 când trenul InterRegio 1696 Timişoara-Bucureşti a frânat brusc. Avea 90 km/h în momentul în care a încetinit, astfel că bulonul, legătura dintre vagoane şi locomotivă, a cedat. Nu se ştie deocamdată motivul frânării, cert este faptul că opt vagoane în care se aflau 300 de călători au rămas în câmp. Asta în timp ce mecanicii au mai înaintat aproximativ 30 de metri. 

“Ne-a părăsit locomotiva în câmp. România, te iubesc! În viaţa mea nu am păţit aşa ceva. A ieşit bulonul. Nu mai avem locomotivă, a plecat locomotiva fără noi”, s-a plâns Alina Vitcovschi, una dintre călătoare. Incidentul s-a petrecut în zona Radomireşti, din Olt.


    Mecanicii s-au chinuit  o oră până au repus  garnitura în circulaţie
Mecanicii s-au chinuit o oră până au repus garnitura în circulaţie

”Se face o anchetă serioasă pentru a afla ce a determinat ruperea cuplei, dar şi care a fost motivul pentru care s-a mers atât de mult. Mecanicii spun că în zonă erau macazuri şi că dacă ar fi oprit acolo s-ar fi blocat circulaţia. Garnitura şi-a reluat traseul după aproximativ o oră de staţionare şi după realizarea tuturor probelor care se impun prin reglementările în vigoare.  Siguranţa şi securitatea nu au fost puse în pericol, pentru că în momentul în care care se rupe cupla întregul tren este frânat. Locomotiva avea revizia la zi”, a explicat pentru Click! Adrian Vlaicu, director general adjunct de mentenanţă. Trenul de noapte a ajuns în Gara de Nord din Bucureşti la ora 11.00, cu o oră întârziere. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net