Snopit în bătaie pentru că le-a deranjat sticlele cu bere. Poliția a intervenit cu focuri de armă

Ultima actualizare:

    Foto Arhivă Click!
Foto Arhivă Click!

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Nucet, județul Dâmbovița, care într-o zi banală de vineri se ducea la gară să își aștepte soția navetistă, nici nu-și imagina ce avea să i se întâmple. A fost snopit în bătaie, din senin, de patru indivizi și a ajuns în stare gravă la spital.

Agresorii s-au supărat că șoferul a dat cu mașina peste sticlele lor cu bere, lăsate intenționat pe asfalt. Victima a făcut greșeala să oprească mașina și să le ceară explicații pentru petrecerea în plină stradă, iar aceștia s-au năpustit asupra lui și l-au bătut până l-au lăsat inconștient. Un tânăr de 30 de ani care a se afla în zonă și a sărit să-l apere a fost și el rănit cu o sabie. Martorii au sunat la 112, iar polițiștii sosiți la fața locului au fost nevoiți să tragă focuri de armă în aer pentru a potoli spiritele, anunță PRO TV. Victimele au ajuns în stare gravă la spital, iar cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.  „Era plin de sânge, nici nu l-am cunoscut inițial, la față era vai de el, săracul”, a spus soția bărbatului, care văzând că soțul ei nu mai ajunge la gară, a pornit pe jos spre casă.

Șoferul rănit a fost transferat la o clinică din Capitală
Șoferul rănit a fost transferat la o clinică din Capitală

Edilul comunei, Luisa Bărboiu, a transmis un mesaj în urma evenimentului, afirmând că nu e prima dată când astfel de scandaluri au loc în comună: „Dragi nuceteni! Aseara localitatea noastră, a fost zguduita de un eveniment extrem de grav! Toti ati aflat, ca dl Florin Ion, un om cu un caracter exemplar, a fost bătut cu bestialitate, în timp ce mergea la gara Nucet sa-si aștepte soția.Fara sa greșească ceva, cerînd sa i se faca loc pt a trece, a fost bătut încît a ajuns la spital! In încercarea sa de a-i veni în ajutor, un alt tânăr, s-a ales cu o tăietură urîtă la braț! Totul a degenerat într-un scandal uriaș, oprit odată cu venirea poliției si a mascatilor .Nu imi este indiferent! Dimpotrivă, este prima oară cînd se întîmplă un scandal de asa proporții!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
image
actualitate.net
image
actualitate.net