Situație critică la Spitalul Județean de Urgență Galați! 145 de cadre medicale, confirmate cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Spitalul Județean de Urgență Sfântul Andrei din Galați
Spitalul Județean de Urgență Sfântul Andrei din Galați

Situaţie dramatică la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi! Numărul cadrelor medicale confirmate pozitiv pentru coronavirus a ajuns la 145.

Potrivit raportării de luni, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 8 noi îmbolnăviri în rândul angajaţilor spitalului din Galaţi, ceea ce face ca numărul angajaţilor care sunt infectaţi cu coronavirus să ajungă la 145. Sunt afectate majoritatea secţiilor din cel mai mare spital al judeţului Galaţi.

Între timp, în judeţul Galaţi noul coronavirus ajunge în tot mai multe instituţii. Un agent de la Poliţia Rutieră a fost depistat pozitiv, în timp ce unul dintre colegii săi aşteaptă rezultatului testului. Situaţia nu paree să fie mai bună nici la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, acolo unde au fost confirmate două cazuri de infectare cu coronavirus. 

În judeţul Galaţi, de la debutul pandemiei şi până luni, 20 iulie, au fost confirmate 1632 de îmbolnăviri. 910 persoane s-au vindecat, însă altele 111 şi-au pierdut viața. 

Amenzi la Spitalul de Urgență Galați. Cadre medicale, fără mască 

Nouă cadre medicale ale Spitalului Județean au fost amendate cu 5.000 de lei fiecare pentru că nu purtau măști de protecție în timpul seriviciului. Ele au fost amendate în urma unei acțiuni a Direcției de Sănătate Publică Galați. Cu această ocazie au fost descoperite și alte nereguli pentru care au fost sancționate și spitalele, iar valoarea totală a amenzilor aplicate s-a ridicat la 54.000 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net