Sistemul cardului de sănătate, din nou blocat. Medicii: „Nu mai putem!”

Ultima actualizare:

    Medic de familie
Medic de familie

Pacienții care au avut programare vineri le medic au așteptat ore în șir pentru a li se elibera rețete, din cauză că sistemul cardului de sănătate s-a blocat din nou. Alții au plecat fără rețete, fiind nevoiți să scoată bani din buzunar pentru medicamente.

Aproape că nu există săptămână în care sistemul cardului de sănătate să nu se blocheze. Când se întâmplă acest lucru, de suferit au pacienții. Așa s-a întâmplat și vineri, când cardul de sănătate, cel puțin în cazul medicilor din București, nu a funcționat aproape toată ziua.

„De dimineață, este blocat programul. Colega mea a reușit să valideze doar două rețete. Eu sunt la cabinet de la ora 14.00. Acum, este ora 16.00. Am avut patru pacienți la consultații, dar am reușit să validez doar o rețetă, în două ore. La ușa cabinetului mai am patru pacienți care așteaptă să primească rețete. Dacă eu nu pot să le validez, oamenii sunt nevoiți să dea bani pe medicamente, pentru că, la farmacie, nu se primesc rețete nevalidate de medic! Este revoltător ce se întâmplă. Nu mai putem să lucrăm așa!”, ne-a declarat Cristina Enescu, medic de familie, din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
costel corduneanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net