A făcut 1.600 km să-şi omoare iubita

Ultima actualizare:

    Crima a avut loc  în casa tatălui lui  † Costel Ţiripan
Crima a avut loc în casa tatălui lui † Costel Ţiripan

Scene de groază, ieri dimineaţă, în gospodăria unui bărbat din comuna Dunăreni, Constanţa. El a găsit-o, într-una din camere, pe iubita fiului său, înjunghiată, într-o baltă de sânge. În altă încăpere, băiatul său de 27 de ani zăcea cu un ştreang înfăşurat în jurul gâtului.

Costel Ţiripan lucra în Germania, dar a vrut să-şi petreacă sărbătorile de Paşte acasă, la Dunăreni, cu familia şi iubita lui, Mihaela, de 17 ani. După un drum de aproape 1.600 km, a petrecut câteva zile la părinţii fetei, într-o comună învecinată, iar marţi seara a venit cu Mihaela la locuinţa tatălui său. Acesta a plecat de acasă spunând că vrea să îi lase singuri să se bucure de puţinele zile care le-au mai rămas de petrecut împreună.

simeon stalpnicul png

Ieri dimineaţă, când tatăl s-a întors acasă, a avut parte de scene de groază. Mihaela zăcea fără suflare, într-o baltă de sânge, în dormitor. Disperat, omul a început să-l caute pe Costel să afle ce s-a întâmplat. Însă, când a ajuns în altă încăpere, a îngenunchiat de durere. Fiul său se spânzurase. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au stabilit că tânărul a înjunghiat-o pe Mihaela, iar apoi, când a realizat ce a făcut, şi-a luat viaţa.

† Mihaela avea 17 ani

simeon stalpnicul png

Vecinii spun că nu au auzit ca cei doi să se certe în timpul nopţii, iar deocamdată, anchetatorii nu ştiu care a fost mobilul crimei. Mihaela avea un copil de 1 an si patru luni din altă relaţie, însă, din fericire, în noaptea aceea îl lăsase cu părinţii ei. Astfel, micuţul a scăpat cu viaţă, însă a rămas acum fără mamă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net