Şi tu poţi câştiga pe loc o maşină şi bani-gheaţă cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Ileana Vasile (57 de ani)  a verificat lozul de concurs  chiar la chioşc, pentru  că nu mai avea răbdare  până acasă
Ileana Vasile (57 de ani) a verificat lozul de concurs chiar la chioşc, pentru că nu mai avea răbdare până acasă

Prima zi de concurs, primii câştigători! Click!MANIA a început vineri (26 februarie) în forţă: ziarele au dispărut rapid de pe tarabe, iar cei mai norocoşi dintre cititori şi-au ridicat premiile încă de la primele ore ale zilei.

A fost bătaie la chioşcuri pentru ziarul numărul 1 din România. Sute de cititori s-au trezit cu noaptea-n cap să prindă un tichet la concursul lor preferat. Cu gândul la premiile Click!MANIA, mulţi au cumpărat chiar mai multe ziare odată. Reporterii Click! au dat o raită la tarabe şi au luat pulsul primei zi de concurs: la ora 9.00 stocurile erau aproape epuizate.

“Am luat două ziare pentru mine şi vreau să mai iau şi pentru copii. Să fie acolo, că nu ştii de unde sare iepurele. Citesc de ani de zile Click!, dar nu am câştigat niciodată. Am prietene care au câştigat la ediţiile trecute şi am încredere că e un concurs cinstit. Mi-ar plăcea să câştig premii în bani, că la vârsta mea am mare nevoie, dar nici obiectele nu ar strica la casa omului”, ne-a mărturisit Valeria Tudor, o bucureşteancă în vârstă de 76 de ani. 

simeon stalpnicul png

La un alt chioşc, un bărbat de 50 de ani desfăcea nerăbdător tichetul Click!MANIA ca să vadă dacă are trei simboluri identice. ”Azi n-a fost să fie, dar în cele opt săptămâni de concurs sigur voi avea noroc”, ne-a spus Vicenţiu.

Avem pentru tine peste 10.000 de premii

Timp de opt săptămâni, Click!MANIA pune la bătaie peste 10.000 de surprize. Valoarea totală a premiilor sare de 350.000 de lei. Dacă nimerești un loz norocos poți câștiga telefoane, tablete, vase de bucătărie şi chiar o maşină. 

Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, zece premii a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei, 350 de premii a câte 300 de lei, 50 de telefoane, 50 de tablete, 160 de gadget-uri HAMA (40 căşti, 44 stick-uri USB, 42 mouse pentru jocuri online, 34 de tastaturi pentru jocuri online), 35 de seturi cu vase de gătit, 10 aspiratoare, 150 seturi cu ibric şi râşniţă, 300 de cuţite, 2.000 de geluri de duş, 1.500 de abonamente la Click! pe o lună de zile (luna iunie) şi peste 6.000 de CD-uri cu muzica lui Ovidiu Lipan Ţăndărică. Tot ce trebuie să faci este să verifici zilnic lozul lipit pe ziar și să vezi dacă ai găsit trei simboluri identice.

Ionuţ a câştigat în prima zi 300 de lei

simeon stalpnicul png

Ionuţ Constantin Băloi (33 de ani), din Bucureşti, este primul cititor care a trecut vineri pragul redacţiei pentru a-şi ridica premiul la Click!MANIA. Bărbatul, care citeşte Click! în fiecare zi, a câştigat 300 de lei cu ziarul lui preferat. “Au picat la fix bănuţii. O să iau nişte cadouri la copil, restul îl voi folosi să achit facturile la utilităţi. Asta e de încălzire, aşa. Sunt un cititor fidel, aşa că abia aştept să vă iau maşina”, ne-a spus tânărul, care e încântat de premiile puse în joc la concursul nostru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net