Şi-a tatuat singură pe corp toată familia. Anel Marie este una dintre puţinele femei-tatuator de la noi din ţară

Ultima actualizare:
Tânăra câştigă pentru un tatuaj între 100 de lei  şi câteva mii de lei, în  funcţie de dimensiune  şi complexitate
Tânăra câştigă pentru un tatuaj între 100 de lei şi câteva mii de lei, în funcţie de dimensiune şi complexitate

Este tânără, sexi şi nici nu ai crede că este mămică. Anel Marie mai are şi un job „extravagant” pentru o domniţă: este tatuator. Şi este aşa de pasionată de ceea ce face, că şi-a tatuat trupul de una singură.

Avea 12 ani când a prins-o „microbul” tatuajelor. Cu toate acestea, abia după majorat a reuşit să se apuce serios de treabă, căci părinţii ei nici nu au vrut să audă de asemenea „păcătoşenie”. Acum, la cei 21 de ani ai săi, bucureşteanca Anel Marie este unul dintre cei mai profesionişti artişti tatuatori din România.


    Tânăra câştigă pentru un tatuaj între 100 de lei  şi câteva mii de lei, în  funcţie de dimensiune  şi complexitateFoto: Dorin Constanda
Tânăra câştigă pentru un tatuaj între 100 de lei şi câteva mii de lei, în funcţie de dimensiune şi complexitateFoto: Dorin Constanda

Şi singurul, poate, care şi-a exersat mâna pe propriul trup. „Primele tatuaje le-am făcut pe pielea mea. Voiam să văd ce simte omul când îl înţepi, voiam să văd cât de adânc să înţep şi cum să o fac. Tatăl copilului meu s-a oferit voluntar şi am lucrat şi pe el destule tatuaje. Dar eu am trupul plin.Pe picioare am unele lucrări care nu sunt încă gata, dar în rest, cam tot corpul e tatuat. Am aici poza fiului meu, aici este tatăl lui, iar aici, pe braţ este tatăl meu, vampir. L-am pus aşa pentru că el chiar este un vampir. Unul energetic...”, povesteşte tânăra care a ajuns să câştige, la Famous Tattoo Studio, mai bine de 1.000 de euro lunar din pasiunea ei.

Anel Marie speră ca micuţul ei, Erick, acum în vârstă de 2 anişori, să îi moştenească talentul, mai ales că a început deja să lucreze cu el. „Îi place să deseneze. Abia aştept să mai crească un pic. Pe la 5-6 ani vreau să îl pun să mă tatueze. Să facă orice, numai să ştiu că e de la el”, spune Anel Marie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net