Şi-a tăiat penisul pentru că a vrut o schimbare!

Ultima actualizare:

    Tânărul le-a spus medicilor că şi-a  retezat penisul că “aşa a vrut”
Tânărul le-a spus medicilor că şi-a retezat penisul că “aşa a vrut”

Se chinuia de câteva luni să-şi schimbe înfăţişarea. Începuse să meargă la sala de forţă, să ia steroizi, însă, nemulţumit probabil de rezultate, un tânăr de 31 de ani din Făget, Timişoara, a cedat psihic, luni noapte, şi a luat o decizie radicală. Şi-a tăiat penisul cu un cuţit!

Părinţii tânărului s-au trezit, luni, în toiul nopţii, în strigătele de durere ale acestuia. Când au intrat în cameră să vadă ce se întâmplă, au rămas înmărmuriţi. Fiul lor zăcea într-o baltă de sânge şi striga de durere. Oamenilor nu le-a venit să creadă. Tânărul îşi retezase organul genital cu un cuţit de bucătărie. Au chemat imediat o Ambulanţă, iar medicii s-au chinuit să-i oprească sângerarea care îi punea viaţa în pericol. Băiatul a fost operat de urgenţă, iar acum starea lui este bună. Din păcate, retaşarea penisului este exclusă.

“Oricum nu se putea repune, nu exista această posibilitate“, a spus, pentru ”Opinia Timişoarei”, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Dan Ilincariu. Întrebat de medici de ce a recurs la acest gest, tânărul le-a răspuns sec: ”Aşa am vrut eu!“. Apropiaţii acestuia spun însă că tânărul este un împătimit al calculatorului şi îşi petrece foarte mult timp în faţa computerului. Este un tip retras şi nu prea are prieteni. Mai mult, în ultima vreme îşi dorea să-şi schimbe radical înfăţişarea, iar pentru aceasta lua tot felul de substanţe pe care le folosesc sportivii pentru a-şi creşte masa musculară, respectiv steroizi. Tânarul va fi examinat de un medic psihiatru care să stabilească dacă va trebui internat într-un spital de boli nervoase, pentru ca nu cumva să-şi provoace şi alte răni.Deocamdată, el a rămas internat la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Timişoara, pentru recuperare.

Şi el a făcut la fel, părăsit de nevastă şi de amantă

În martie 2010, Nicolae Comîrgean (45 de ani) din Unţeşti, Vaslui, a şocat o ţară întreagă cu gestul său. Cunoscut ca un adevărat gigolo, omul şi-a tăiat cu lama penisul şi scrotul după ce a văzut că nu-l mai doreşte nici nevasta, nici amanta. El şi-a aruncat organul genital într-o pereche de pantaloni pe care i-a ascuns sub pat. Internat în spital la Iaşi, bărbatul a povestit pentru Click!, la vremea respectivă, toată suferinţa prin care a trecut din cauza dragostei. “Sunt disperat că nu mă mai iubeşte nici una. Şi-au găsit pe alţii, iar eu am rămas singur. Îmi pare rău de ce am făcut, dar dacă nimeni nu mă mai dorea...”, a spus Comîrgean, după operaţia la care a fost supus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net