Şi-a răstignit mama cu icoana pe piept

Ultima actualizare:

    Cadavrele au fost  scoase rând pe  rând din locuinţăFoto: voceatransilvaniei.ro
Cadavrele au fost scoase rând pe rând din locuinţăFoto: voceatransilvaniei.ro

Au fost omorâţi cu bestialitate de propriul fiu. Doi bătrâni, dintr-o localitate din Satu Mare, şi-au dat duhul ieri dimineaţă, după ce au fost înjunghiaţi în mai multe locuri. Poliţiştii au găsit-o pe femeie dezbrăcată şi răstignită pe o scândură cu icoana pe piept.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază i-au şocat chiar şi pe criminalişti. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, zăcea întins în casă, într-o baltă de sânge. Singurul său fiu, Marcel Nagy, de 36 de ani, îl înjunghiase în piept şi în stomac. Nici mama sa, de 65 de ani, nu a reuşit să scape de furia lui.

Şi-a măcelărit cu sânge rece ambii părinţi
Şi-a măcelărit cu sânge rece ambii părinţi

Aburii alcoolului l-au împins pe criminal să o lovească pe cea care i-a dat viaţă cu cuţitul în cap, după care a dez­brăcat-o de la brâu în sus şi a ­răstignit-o pe o scândură, scrie ­voceatransilvaniei.ro. Femeia a fost găsită pe prispa casei, din satul Giungi, acoperită cu haine şi frunze de nuc, iar pe piept avea o icoană. Beat şi plin de sânge, cu un cuţit în mână, monstrul cu chip de om s-a dus la preotul din sat ca să-i povestească cum şi-a măcelărit părinţii.

”Părinte, mi-am omorât mama şi tatăl”, i-a spus acesta, la ora 5.00 dimineaţa. Îngrozit, preotul l-a trezit pe un vecin şi au mers împreună la casa familiei Nagy. Imediat au alertat autorităţile, care au sosit numaidecât la faţa locului. În momentul în care a fost încătuşat, criminalul a vrut să-l lovească pe poliţist cu un lighean. Vecinii vorbesc despre faptul că teroarea bătrânilor a început în urmă cu patru ani, după ce fiul acestora a divorţat şi şi-a pierdut fetiţa. De atunci, s-a refugiat în alcool şi ori de câte ori se îmbăta devenea extrem de violent. Criminalul a fost reţinut, iar azi va fi prezentat judecătorilor pentru arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net