Şi-a mutat iubita la volan, ca să nu facă puşcărie

Ultima actualizare:

    † Alina Firiza a murit la spital, după patru zile de comă
† Alina Firiza a murit la spital, după patru zile de comă

Un tânăr de 29 de ani din localitatea Tismana a fost arestat vineri, 8 ianuarie, după aproape trei ani de la producerea unui accident rutier în care a murit iubita lui, în vârstă de 20 de ani. Deşi poliţiştii au găsit-o pe fată la volan, ulterior anchetatorii au descoperit că de fapt Sergiu Adrian Geagu conducea maşina, dar, după accident, ar fi mutat-o pe fată pe locul lui.

Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de 6 aprilie 2013, la Peştişani. Atunci s-a produs accidentul rutier în care a fost implicată maşina lui Sergiu Geagu. Cu el în maşină se afla Alina Firiza, 19 ani, elevă a Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu, fiind deja o cunoscută interpretă de muzică populară în Gorj. La patru zile după eveniment, tânăra a decedat pe patul Spitalului din Craiova.

Cu toate că Sorin Geagu, care era iubitul Alinei, a susţinut mereu că fata a fost la volan, prietenii tinerei, familia sa şi câţiva martori au susţinut că bărbatul a condus şi, după impact, a mutat-o pe fată la volan, ca el să scape de dosarul penal.

Sergiu Geacu a fost arestat ieri pentru 30 de zile
Sergiu Geacu a fost arestat ieri pentru 30 de zile

La momentul respectiv, IPJ Gorj a anunţat că fata fusese la volan, însă părinţii Alinei Firiza nu au renunţat. Voiau să se facă dreptate! Într-adevăr, în urma unor noi expertize s-a constatat că tânărul Geagu se afla, de fapt, la volan. Acesta a fost supus şi testului poligraf, pe care l-a picat. „Era maşina lui. A intrat într-un stâlp. Capul fiicei mele a fost zdrobit. Nu s-a mai putut face nimic. Nu vreau despăgubiri, ci doar să se facă dreptate. Nu era normal ca fiica mea să fie urmărită penal, deşi nu a fost ea vinovată“, spune tatăl cântăreţei. 

Maşina lui Sergiu s-a izbit de un stâlp în aprilie 2013
Maşina lui Sergiu s-a izbit de un stâlp în aprilie 2013

Familia tânărului susţine că băiatul este nevinovat şi că a picat testul poligraf doar pentru că este emotiv. „Copilul meu nu este un criminal, cum să spună procurorii că a mutat fata de pe scaun? Ea a fost la volan. Şi părinţii ei ştiau că este vitezomană. Avea permis de un an şi ceva. De ce să îl bage pe copilul meu la puşcărie, dacă ea era la volan? Şi pe Ţundrea l-au ţinut 12 ani nevinovat la închisoare”, a spus tatăl lui Sorin Geagu. Tânărul a fost reţinut ieri pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net