Şi criminalul se miră în ce hal şi-a hăcuit vecina!

Ultima actualizare:

    Ionel Loza a fost externat ieri din spitalfoto: Tudor Alexandrescu
Ionel Loza a fost externat ieri din spitalfoto: Tudor Alexandrescu

Bărbatul din Mediaş care şi-a ucis cu bestialitate vecina, la 28 februarie, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor, a fost externat miercuri (11 martie).

Medicii au considerat că starea de sănătate a lui Ionel Loza (31 de ani) este bună, aşa că el a fost dus direct în faţa procurorilor care anchetează cazul. „Categoric are o remuşcare. Este un introvertit care îşi exprimă ideile foarte greu. Este şi el mirat de grozăvia pe care a săvârşit-o şi foarte, foarte greu legăm un dialog cu el”, a spus procurorul criminalist Ioan Botoc.

Povestea tinerei ucise de un vecin, care a făcut o adevărată obsesie pentru ea, i-a cutremurat până şi pe anchetatori. Coşmarul tinerei a început în urmă cu doi ani, când s-a mutat în acelaşi bloc cu Loza. Bărbatul a început să o hărţuiască şi a făcut o pasiune bolnavă pentru ea. Deranjat de faptul că Simona Lasca (26 de ani) nu i-a împărtăşit sentimentele, acesta a intrat peste ea în casă şi a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit.

Tânărul şi-a motivat gestul printr-un bilet lăsat anchetatorilor. „Biletul este scris cu cel puţin două zile înainte de crimă, dovada că este premeditată. Refuzul victimei de a da curs solicitării sale de a fi prieteni, aşa şi... gelozia”, a mai spus procurorul.

Ionel Loza a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri (13 martie) va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea până la 25 de ani în închisoare.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net