Şi-au făcut maşina garsonieră ca să meargă la festivalul Untold

Ultima actualizare:

    Marian şi Iulia au găsit soluţia perfectă pentru cazareFoto: Dan Boldea
Marian şi Iulia au găsit soluţia perfectă pentru cazareFoto: Dan Boldea

Cel mai mare festival din Europa, Untold, a dublat numărul locuitorilor din Cluj. Autorităţile locale s-au dat peste cap ca să asigure cazarea, dar doi tineri din Braşov au avut o idee genială: şi-au transformat maşina în garsonieră şi au venit să-şi asculte preferaţii.

Este bucurie mare la Cluj. 170 de trupe cântă pe cele opt scene amenajate pentru Festivalul Untold. Zeci de mii de tineri au venit din toată ţara să asculte live formaţiile favorite. Se estimează că, în total, peste 300.000 de persoane vor fi prezente la concertele din acest weekend. 

Doi tineri din Braşov au găsit soluţia cea mai bună pentru a înnopta în Cluj pe durata Festivalului, desfăşurat în perioada 30 iulie - 2 august, scrie transilvaniareporter.ro.

Marian şi Iulia şi-au transformat maşina în garsonieră şi au „campat” în spaţiul pus la dispoziţie de organizatori în Livada Palocsay, în spatele Bazei Sportive „Dan Anca” a Universităţii Cluj, situată pe Aleea Detunata.

Tinerii au în maşină toate utilităţile de care au nevoie: paturi, aragaz, chiar şi prize pentru telefon
Tinerii au în maşină toate utilităţile de care au nevoie: paturi, aragaz, chiar şi prize pentru telefon

„Am venit din Braşov pentru patru zile cu această garsonieră mobilă. Este locuinţa noastră de Untold din acest an. Avem pat de două persoane care se trage, avem frigider, aragaz, chiuvetă. Sistemul l-am făcut împreună cu fratele meu. Am plecat din Braşov miercuri, am dormit în Sighişoara şi joi am ajuns la Cluj. Suntem legaţi la curent, avem prize pentru încărcat telefoanele, pentru alimentat frigiderul şi aşa mai departe. Este o soluţie practică având în vedere că locurile de cazare la festival s-au epuizat destul de rapid. Pe noi ne-a costat tot aranjamentul în jur de 2.000 de euro, dar vara asta avem în plan să mergem în mai multe locuri şi ca urmare toată investiţia în amenajare a meritat. Vrem să ne bucurăm de cele patru zile de festival. Pentru asta am venit”, a spus Marian Boriceanu, citat de transilvaniareporter.ro.

Festivalul Untold în cifre

Număr de spectatori – 300.000

Număr de trupe prezente – 170

Număr de scene – 8

Număr de toalete –700

Locuri de parcare – 6.000

Locuri de campare – 25.000

100.000 de oameni așteptați pe plaja dintre Venus și Saturn

Sâmbătă seară, începând cu ora 19.30, pe plaja dintre Venus și Saturn va avea loc un concert uriaș care reunește cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley.

Cei mai mari artiști ai momentului si cele mai difuzate hituri Europa FM se vor auzi pe plajă într-o atmosferă comparabilă cu legendarele concerte de pe plaja Copacabana din Rio de Janerio. Sunt așteptați peste 100.000 de oameni, la un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră.

”Europa FM Live pe plajă” se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase scene create în România: are 37 de metri lățime, 15 metri adâncime, 16 metri înălțime și e înconjurată de 400mp ecrane care duc la o deschidere de 60 de metri. Accesul pe plaja dintre Saturn și Venus este gratuit, fără limită de vârstă.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net