Şi-au ajutat băieţelul bolnav să moară?

Ultima actualizare:

    Cristian şi părinţii săi, o familie  cu o poveste cutremurătoare
Cristian şi părinţii săi, o familie cu o poveste cutremurătoare

Detalii tulburătoare în cazul celor trei membri ai unei familii din Constanţa, tată, mamă şi fiu, găsiţi miercuri decedaţi într-un apartament din Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, cei doi părinţi au decis să-şi pună capăt zilelor, îndureraţi de moartea băieţelului de 9 ani, Cristian Dimitris Arava, care suferea de cancer. “Soțul avea 47, iar femeia avea 46 de ani. Într-un carnet de 13 pagini au scris despre boala copilului, despre cum s-au chinuit și că preferă să plece toți trei în altă lume”, relatează procurorul Sadîc Zafer.

“Pe 2 noiembrie i-au dat ultimul medicament, conform unui table cu zilele și orele în care îi administrau tratamentul, după care au scris, în altă agendă, că noaptea copilul a fost mai liniștit. Probabil i-au dat o substanță toxică ca să-l ucidă ori nu i-au mai dat medicamentul, ca să-l lase să moară liniștit. După aceea s-au spânzurat, probabil. Femeia a fost găsită în pat lângă copil, dar avea urme de spânzurare în jurul gâtului. Probabil s-a spânzurat, iar soțul a pus-o moartă lângă copil. Apoi el s-a spânzurat, fiind găsit în bucătărie”, a mai dezvăluit procurorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net