UPDATE Și-a așteptat fosta soție la aeroport și a înjunghiat-o

Ultima actualizare:

    Bărbatul și-a așteptat fosta soție la aeroport
Bărbatul și-a așteptat fosta soție la aeroport

Tragedie la Sibiu. Un bărbat de 47 de ani și-a înjunghiat miercuri fosta soție, în aeroport. O așteptase să se întoarcă din Germania și spera că o va convinge pe femeie să se împace. Refuzul ei l-a înfuriat, motiv pentru care a înjunghiat-o.

UPDATE. Procurorii nu l-au reținut încă pe agresor, deoarece și acesta se află la spital. „Bărbatul a fost dus la spital, deoarece suferă de diabet într-o formă destul de gravă”, a spus, pentru turnulsfatului.ro, Ioan Veștemean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

UPDATE. Martorii incidentului spun că bărbatul și-a așteptat iubita cu flori. Au mers împreună pe jos până în dreptul vechiului terminal, unde femeia a fost înjunghiată de mai multe ori. Aflați în apropiere, polițiștii de la Transporturi l-au imobilizat pe bărbat, scrie turnulsfatului.ro. „Femeia are mai multe plăgi înjunghiate în regiunea toracică, dreapta. Acum este în sala de operație”, a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Tentativa de omor a avut loc, miercuri, în Aeroportul Sibiu, unde agresorul venise să-și aștepte fosta soție, de 46 de ani, care se întorcea de la Muchen, Germania.

„Femeia a revenit din Germania şi acesta a aşteptat-o şi a înjunghiat-o. Cei doi sunt divorţaţi oficial de doi ani şi au împreună doi copii, unul în vârstă de 22 de ani şi unul de 18”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, potrivit news.ro.

Aceasta a mai spus că femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care face cercetări pentru tentativă de omor.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net