Show aviatic admirat pe ploaie

Ultima actualizare:

    Foto: David Munteanu
Foto: David Munteanu

Vremea urâtă de pe Litoral a stricat puţin planurile organizatorilor Aeromania, spectacol aviatic care a avut loc sâmbătă (4 iulie) la Tuzla. Dar nu şi atmosfera.

Piloţii şi-au înălţat la cer aeronavele, iar spectatorii au urmărit de sub umbrelă acrobaţiile lor. Şi au avut ce vedea: demonstraţie de viteză cu avioane supersonice MIG 21 Lancer, spectacolul baloanelor cu aer cald, acrobaţii ale unor avioane româneşti şi străine. Spre seară, a încins atmosfera Mihai Mărgineanu, fost elev al şcolii de pilotaj de la Tuzla, şi formaţia Taxi.

Publicul a mai putea vizita expoziţia maşinilor de epocă, ce aparţin clubului Retromobil, zona alocată motocicletelor, aeronavele aflate în expozitie, balonul cu aer cald şi multe altele. Standurile au găzduit şi atracţii pentru piloţi şi viitorii piloţi, indiferent de vârstă: de la Flying Toys, la produsele pentru profesionişti oferite de Pilotshop. Pentru copii va fi amenajat un spaţiu de joacă supravegheat.

Organizatorii îi vor premia şi pe cei ce vin să privească avioanele prin lentila obiectivului, în cadrul Concursului de fotografie “O altfel de vacanţă pe litoral”. Concursul are loc între 5 şi 12 iulie, fiecare concurent putând să trimită minimum zece imagini sau un material video. Câştigătorii celor trei premii beneficiază de un zbor de agrement sau un salt cu paraşuta, un afiş cu autografele participanţilor, o expoziţie în incinta aeroportului şi o sticla de vin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net