FOTO Sfâşiat, pe stradă, de un pitbull şi doi rottweilleri

Ultima actualizare:

    Foto: Gazeta de Sud
Foto: Gazeta de Sud

Şi-a văzut moartea cu ochii! Un bătrân de 79 de ani a fost atacat de mai mulţi câini de rasă, pe o stradă din comuna Perişor, Craiova. Bărbatul spune că animalele agresive stau la baraca paznicului din zona lacului de acumulare, însă proprietarul susţine că nu are “pe inventar” nici un câine.

Localnicii se plâng, de ceva vreme, că sunt terorizaţi de câinii care stau în zona lacului de acumulare. Este vorba de animale agresive, un pitbull, doi rottweilleri şi un câine lup care-şi arată colţii la toţi trecătorii. Sâmbătă seară, temerile oamenilor că ar putea fi atacaţi s-au adeverit. Animalele au sfâşiat un bătrân care se îndrepta spre casă. 

Antonie Solomonescu (79 de ani) a fost adus la spital de fiul său, iar starea lui este bună
Antonie Solomonescu (79 de ani) a fost adus la spital de fiul său, iar starea lui este bună

“Am ajuns pe lângă zona bălţii, unde se află şi baraca în care stă paznicul. Patru câini au sărit pe mine şi au început să mă muşte de spate şi de piept. După ce m-au umplut de sânge, a venit paznicul şi i-a luat”, a povestit Antonie Solomonescu (79 de ani), de pe patul de spital. Fiul victimei este revoltat şi spune că paznicul nici măcar nu a sunat după ajutoare. “Tatăl meu s-a târât singur, 500 de metri până acasă. L-am găsit plin de sânge, pe bancă. Avea toate hainele rupte“, a povestit fiul victimei. Oamenii care sunt nevoiţi să treacă prin zona respectivă spun că circulă doar cu maşinile, pentru că le este frică şi au făcut sesizări la poliţie. Patronul lacului de acumulare de pe pârâul Jivan susţine însă că animalele nu sunt ale lui. „În inventarul firmei eu nu am şi câini. Oamenii pot să spună ce vor!”, a spus Leonard Răescu pentru Gazeta de Sud. Până la rezolvarea problemei, localnicii stau cu frica-n sân de câte ori trec prin zonă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net