A vrut să se distreze, dar a murit curentat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vacanţa la mare s-a sfârşit tragic pentru Cătălin, un tânăr bucureştean de 17 ani. Băiatul a vrut să se dea în maşinuţele din parcul de distracţii, dar a urcat pe platformă desculţ şi ud pe picioare, moment în care s-a electrocutat mortal. Mai mult, o fetiţă păţise la fel cu doar câteva ore înainte, însă ea a scăpat cu viaţă.

Luni după-amiază Cătălin trebuia să plece spre casă, împreună cu ceilalţi prieteni. Însă i-a fost greu să se despartă de mare şi le-a cerut prietenilor să-l lase să se mai dea o dată în maşinuţe. Nu a trecut mult până când Robert, prietenul care îl însoţea, a început să strige după ajutor: „E mort! E mort!". Mariana, care l-a însoţit pe tânăr la mare, ne-a povestit îngrozită clipele care au urmat: „Medicii nu erau pregătiţi. Au început să-l resusciteze, apoi li s-au stricat aparatele, nu mai aveau aer, nu ştiu ce s-a întâmplat. Noi am cerut să vină SMURD-ul, dar nu ne-au lăsat să-i chemăm, spunând că au aceeaşi aparatură ca a lor!", povesteşte femeia. În timp ce tânărul era resuscitat, angajaţii parcului de distracţii au oprit curentul şi s-au făcut nevăzuţi. În cele din urmă, tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă a murit câteva ore mai târziu. Conform necropsiei, tânărul de 17 ani a decedat în urma unui stop cardio - respirator, produs în urma electrocutării. Mai mult, o turistă a spus că nu este pentru prima dată când tinerii se curentează la parcul de distracţii. „Luni, am fost împreună cu fiica mea să ne dăm în maşinuţe şi, în momentul în care am pus piciorul pe platforma din faţa casei de bilete, ne-am curentat cu toţii. I-am spus acest lucru unui angajat şi el ne-a sfătuit să ne luăm papucii în picioare!", a povestit femeia.

Medicii au sosit în scurt timp şi au încercat să-i salveze viaţa băiatului

simeon stalpnicul png

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, după ce oamenii s-au revoltat la auzul tragediei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parcul de distracţii a fost închis până la finalizarea cercetărilor. Ieri, organele de anchetă au început investigaţiile şi au demontat plafonul spaţiului de distracţie, pentru a vedea unde s-a produs scurtcircuitul.Administratorii firmei unde s-a întâmplat nenorocirea sunt celebrii fraţi Vasea, cunoscuţi pentru scandalurile violente în care au fost implicaţi în trecut. Autorităţile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net