Sejur de poveste în Delta Dunării (P)

Ultima actualizare:
click delta dunarii 06 02 2017 2 png

O vacanță în Delta Dunării întotdeauna sună bine, mai ales dacă ești dornic de relaxare într-un cadru luxuriant și liniștit.

Declarată cea mai bine conservată deltă din Europa, și a treia ca importanță în lume, Delta Dunării a rămas neschimbată de secole în ciuda turismului tot mai dezvoltat.

Un muzeu în aer liber

An de an aici ajung mii de turiști străini care vor să exploreze un ținut autentic binecuvantat cu cele mai pitorești peisaje. Întinderea nemărginită de ape cu aspect mozaicat datorat papurei și a stufului care reprezintă circa 80% din vegetația deltei, este un adevărat paradis al păsărilor. Peste 320 de specii cuibăresc aici, precum lopătarul, pescărușul, pelicanul comun sau creț, lebăda, egreta sau cormoranul etc. Surprinzător este faptul că în toamna anului trecut aici au fost observate și patru păsări flamingo, apariție extrem de rară în țara noastră. Păsările, animale rare și plantele compun un cadru de poveste care fascinează orice iubitor al naturii. Dacă ești dornic de liniște delta reprezintă cea mai bună alegere de vacanță.

Experiențe unice de vacanță la Gulliver Delta Resort

Îți poți începe incursiunea pe canalele mărginite de vegetație unde se ascund țestoase, broscuțe și vidre, în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță au reduceri de până la 40%, și pornesc de la 349 lei de persoană pentru 3 nopți de cazare, și de la de la 370 lei de persoană, pentru 4 nopți de cazare. Sunt incluse două mese, transport cu autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Gulliver Delta Resort este perfect pentru vacanțele în familie alături de cei mici, dar și pentru tinerii dornici de relaxare. Dacă ești pasionat de pescuit cu atât mai bine, pentru că aici găsești locul ideal unde poți practica acest sport, fie că alegi să pornești cu barca în locurile știute doar de pescarii locului, sau că pescuiești de pe pontoanele hotelului.

Gulliver Delta Resort se află în Uzlina, la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la aproximativ 10 minute distanță de Murighiol. Complexul hotelier a fost realizat în stil tipic lipovenesc și este compus dintr-un corp principal de cazare cu camere duble și câteva vile tradiționale cu apartamente, poziționate într-o grădină luxuriantă încantătoare.

Sejur Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

Servicii incluse: cazare și masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar București–Murighiol–București, transferuri cu barca Murighiol–Uzlina–Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0784.215.628 sau 021.794.75.07.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net