Șeful RAR Tulcea, reținut după ce a fost prins când primea mită

Ultima actualizare:

    Șeful RAR Tulcea a fost mituit pentru a aranja o verificare tehnică
Șeful RAR Tulcea a fost mituit pentru a aranja o verificare tehnică

Șeful reprezentanţei Tulcea a Registrului Auto Român (RAR), Doru Manole, a fost reținut de procurorii DNA Constanța, pentru patru infracțiuni de luare de mită. Potrivit corespondentului Mediafax, directorul Manole a fost arestat după ce a fost prins în flagrant când primea bani de la o persoană pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 10 septembrie - 7 octombrie, Doru Manole, în calitate de şef al reprezentanţei RAR Tulcea, a primit de la patru persoane suma totală de 750 de lei pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice şi eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fără a exista programare prealabilă în acest sens.

”Miercuri, procurorii anticorupţie au procedat la constatarea infracţiunii flagrante, asupra inculpatului Doru Manole fiind găsită suma de 200 de lei”, se precizează în comunicatul DNA.

Procurorii anticorupție constănțeni au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a lui Manole, pentru patru infracțiuni de luare de mită.

Doru Manole, care este și avocat la Baroul Tulcea, va fi prezentat, joi, Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net