Şeful poliţiştilor care l-au târât pe medicul Cristescu pe asfalt, cercetat disciplinar

Ultima actualizare:

    Medicul a fost foarte vocal după ce a fost oprit în traficfoto: captură video
Medicul a fost foarte vocal după ce a fost oprit în traficfoto: captură video

Superiorul poliţiştilor care l-au oprit în trafic pe medicul Ciprian Cristescu va avea de dat şi el explicaţii în acest caz. Intervenția polițiștilor în cazul medicului Ciprian Cristescu, de la Maternitatea Giulești, care a fost târât pe jos după un control în trafic, pentru că a refuzat să se legitimeze, este anchetată de Poliția Română. Întreg scandalul a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit virale.

Scandalul în care medicul Ciprian Cristescu a fost personajul negativ este pe buzele superiorilor celor doi poliţişti. Ofiţerul şef de schimb al agenţilor de poliţie care l-au amendat pe ginecologul de la Maternitatea Giuleşti va fi cercetat disciplinar, întrucât nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale. Mai exact, nu ar fi raportat ierarhic şi nu a sesizat unitatea de Parchet competentă despre incidentul produs în trafic, informează Poliţia Română.

Din primele rezultate ale verificărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Control Intern a Poliţiei Române, la nivelul Poliţiei Capitalei, arată că s-a prefigurat o posibilă fapta de ultraj şi s-a întocmit un proces-verbal din oficiu, care va fi înaintat unităţii de parchet competente.

"Agenţii de poliţie au raportat ofiţerului şef de schimb incidentul produs, atât telefonic, la câteva minute după producerea incidentului, cât şi direct, la ieşirea din serviciu, însă ofiţerul nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale (nu a raportat ierarhic, nu a sesizat unitatea de parchet competentă), fapt pentru care s-a dispus cercetarea disciplinară a acestuia. Întrucât, din datele prezentate până în acest moment, s-a prefigurat o posibilă fapta de ultraj, s-a întocmit un proces-verbal din oficiu, care va fi înaintat unităţii de parchet competenţe", se arată în comunicatul IGPR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net