Șeful Poliției din Sibiu, care a ordonat uciderea ursulețului, a demisionat

Ultima actualizare:

    Hătuit, animalul s-a ascuns într-un ghiveci cu flori. Acolo a fost împușcat
Hătuit, animalul s-a ascuns într-un ghiveci cu flori. Acolo a fost împușcat

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a anunţat, luni seara, într-o conferinţă de presă la sediul IGPR, că se retrage din funcţie după ce numele său a fost vehiculat ca aparţinând persoanei care ar fi dat ordinul de împuşcare a ursului.

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a mărturisit, luni, pe un site de socializare, după ce numele său a fost vehiculat ca aparţinând persoanei care ar fi dat ordinul de împuşcare a ursului, că îşi asumă responsabilitatea, dar nu şi vinovăţia, notează Realitatea.net.

Cristian Negru, care ocupă funcţia de şef al Poliţiei Municipale Sibiu, a scris un comentariu la o postare pe un grup creat de poliţiştii sibieni, pe Facebook, spunând că îşi asumă răspunderea pentru ordinul dat, de împuşcare a ursului.

"Eu am luat decizia de a împuşca animalul şi îmi asum, inclusiv în cadrul dosarului penal. Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia. (...) Am fost doar două - trei minute cu inspectorul şef (comisarul şef Tiberiu Ivancea - n.r.) în auto, chiar înainte de a ajunge pe strada Lungă. Ulterior m-am întrebat de ce nu i-am pasat responsabilitatea. Sunt destul de matur să îmi asum. Dacă era un poliţist în măsură să ia o decizie, eu eram acela. Eu am participat de la început la intervenţie şi în continuare cred că a fost decizia corectă. (...) Se sancţionează acţiunea singurei structuri care a avut reacţie, dar este total ignorată lipsa oricărei reacţii din partea celorlalte instituţii”, a scris Cristian Negru.

Comisarul Cristian Negru, şeful Serviciului Cabinet din cadrul Poliţiei Sibiu, a fost împuternicit la comanda Poliţiei Municipiului Sibiu pentru o perioadă de şase luni, mandat care expiră la începutul anului viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net