Secretele succesului firmei Pefoc.ro

Ultima actualizare:

Suntem lideri naționali pe piață de șeminee din România. Ca în fiecare caz, succesul la orice nivel, respectă anumite tipare. Nicio casă nu este completă fără un șemineu. Orice vis este posibil, iar noi, experții de la Pefoc, suntem dispuși să-ți împlinim visele. Care au fost ingredientele succesului pentru noi?

În primul rând, respectul față de client ne-a condus în tot ceea ce am făcut, iar la început, când mediul online nu exista, oamenii ne recomandau pentru că eram dispuși să le explicăm cu răbdare ce înseamnă construirea de șeminee clasice sau seminee rustice și să le oferim consultanță gratuită. Împreună cu clientul stabileam care este cea mai avantajoasă alegere, atât ca și costuri, dar și ca ambient. 

În al doilea rând, profesionalismul serviciilor acordate și-a spus cuvântul în tot ceea ce am făcut. Realizând peste 150 de lucrări pe an, sunt necesare mai multe echipe de profesioniști care să asigure o precizie inginerească lucrărilor și construirea șemineului în parametrii lui optimi de funcționare.

În al treilea rând, noi comunicăm cu experți din SUA și Europa pentru achiziționarea celor mai bune materiale, atât ca și calitate, dar și ca preț.

În al patrulea rând, noi oferim consultanță clientului, chiar și după achiziționarea șemineului. Indiferent de întrebările pe care acesta le are, în continuare suntem la dispoziția lui, gata să-i răspundem întrebărilor sau să-i recomandăm și alte produse.

Dorești să-ți construiești un șemineu cu experți? Noi, cei de la Pefoc, suntem dispuși să-ți oferim consultanță și să te ajutăm să faci cea mai bună alegere pentru tine. Magazinul nostru online te întâmpina cu o gamă variată de seminee ieftine, începând de la focare, coșuri de fum, sobe și toate accesorile necesare șemineului tău. Transportul gratuit este cadoul nostru pentru tine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net