Sebastian Ghiță, un nou dosar la DNA: mită de 50 de milioane de euro?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a dispărut de două luni, dar procurorii nu se lasă. Astăzi, 27 februarie, procurorii DNA l-au adus cu mandat pe cumnatul său, Cristian Anastasescu, pentru a fi audiat într-un nou dosar a lui Ghiță. Se pare, că de data aceasta este vorba de o sumă uriașă.

Cumnatul lui Sebastian Ghiță, Cristian Anastasescu, a fost adus, luni la prânz, la DNA Ploiești. În urma lui a fost adus și Bogdan Padiu, directorul Teamnet.

Procurorii anchetează presupuse mite în valoare de 50 de milioane de euro, în schimbul semnării unor contracte cu statul român, scrie digi24.ro. În acest moment, Sebastian Ghiță este dat în urmărire internațională, după ce este dispărut de două luni de zile și a fost arestat în lipsă într-un alt dosar.

Întrebat de jurnaliști de ce a fost adus la sediul Parchetului, Cristian Anastasescu a răspuns „O să aflăm”. Deocamdată nu se știe în ce calitate a fost adus cu mandat.

Anterior,  administratorul firmei Asesoft a mai fost audiat în calitate de martor în dosarul Herțanu, dar și în dosarul în care Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată alături de foști șefi de parchete și poliție.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net