Se caută Mecanicul Anului în România!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

București, 16 noiembrie 2016 - Începe cel mai tare concurs în rândul mecanicilor din întreaga Românie: Mecanicul Anului. În cei cinci ani de când se organizează, pentru podiumul acestei tradiționale competiții s-au bătut peste 4 500 de mecanici din toată țara.

Singura condiție pentru participare: pasiune nemărginită pentru motoare și vârta minimă  de 18 ani. Marele trofeu: un automobil Citroen C1, și multe alte premii în bani. Înscrierile sunt deschise online, pe www.mecaniculanului.ro, pâna pe data de 23 noiembrie. Eveniment organizat de AD Autototal.

Din 2010, an de an, cei mai buni mecanici din România au trecut prin probe grele, și-au testat pregătirea, flerul și iscusința atât teoretic, cât și practic. Mizele sunt mari, deci și ștacheta competiției se ridică din ce în ce mai tare. Anul acesta, la ediția cu numărul șase, concursul este structurat pe două categorii: diagnoză și mecanică auto. Primul pas este un test online pe site-ul oficial, www.mecaniculanului.ro. Primii 50 clasați la ambele categorii se vor califica pentru etapa a doua, care va avea loc la București, pe 10 decembrie, la Willbrook Platinum Center.

La diagnoză, pacursul spre trofeu trece și printr-o întrecere spectaculoasă sub lumina reflectoarelor, de tipul Știi și Câștigi (proba pupitrelor), unde rapiditatea contează la fel de mult precum cunoștințele tehnice. Primii doi clasați se duelează în final la proba practică, pariul suprem: două autovehicule identice pe scenă, cu aceeași defecțiune, pe care cei doi finaliști vor trebui s-o identifice și repare într-un timp record de 30 de minute. Este o cursă contra cronometru și contra propriilor limite. Cel care reușește să pornească primul motorul câștigă titlul de Mecanicul Anului și marele premiu.

Mai multe detalii pe site-ul competiției, www.mecaniculanului.ro. Partener media: Sport Total FM. Concursul este sustinut de Mann Filter si Robert Bosch în calitate de sponsori principali, cu suportul Textar, febi, Castrol, Texa și Elring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net