Dragă mortule, plătește-ţi dările la stat!

Ultima actualizare:
Așa arată scrisorile  trimise de primarul  Traian Ursaleș  rudelor decedaţilor
Așa arată scrisorile trimise de primarul Traian Ursaleș rudelor decedaţilor

Halucinant! Mai mulţi localnici din comuna Meteş, judeţul Alba, s-au trezit cu adrese oficiale de la Primărie, pe numele unor rude decedate, somate să-şi plătească datoriile la bugetul local. Mai mult, edilul le-a urat morţilor ”Un an fericit cu împliniri şi multă sănătate”.

“Dragă defunct, acum că este început de an 2015, vreau să vă urez un an nou fericit cu împliniri, cu multă sănătate. (...) Vă rog să veniţi să plătiţi impozitele până la 31 martie 2015, pentru a beneficia de reducerea de 10% şi pentru a evita majorarea acestora. Este important de ştiut că dacă plătiţi doar la sfârşitul anului, veţi plăti mai mult, deoarece impozitele se mai majorează”, este mesajul primarului Traian Ursaleş.

Mai mult decât atât, acesta a subliniat în scrisoare că cine are restanţe la impozite sau amenzi neplătite, nu primeşte nici o adeverinţă de la Primărie. ”Gândiţi-vă că fiecare dintre voi aveţi nevoie de adeverinţe de la Primărie pe parcursul unui an”, precizează edilul în adresa trimisă pe numele unor persoane decedate de ani buni.

Rudele acestora au rămas cu gura căscată şi spun că sumele restante sunt cuprinse între 6 şi 15 lei. Contactat de către “Alba24”, primarul Traian Ursaleş a precizat că a trimis adresele din cauză că urmaşii persoanelor decedate nu au venit în termenul legal să declare succesiunea. 


    Așa arată scrisorile  trimise de primarul  Traian Ursaleș  rudelor decedaţilor
Așa arată scrisorile trimise de primarul Traian Ursaleș rudelor decedaţilor

Asfaltarea străzilor, în funcţie de participarea la vot

Iulie 2012. Primarul oraşului arădean Ineu, Călin Abrudan, a trimis scrisori locuitorilor prin care i-a îndemnat să meargă la vot, spunând că străzile de pe care oamenii merg în număr mai mare la Referendum vor avea prioritate la asfaltare.

”Vă propun o provocare: în funcţie de procentul de participare, pe fiecare stradă din Ineu, la votul de la Referendum, cât şi la votul din toamnă, vom avea împreună un grafic cu străzile unde vom începe asfaltarea”

Finanţele Publice, scrisoare către Republica Ploieşti

IANUARIE 2015. Reprezentanţii Serviciului Public de Finanţe Locale (SPFL) Ploieşti s-au gândit cum să arate respectul lor contribuabililor şi au hotărât ca anul 2015 să fie „Anul Zâmbetului“.

„Dacă nu noi, atunci cine? Noi, care v-am arătat respectul nostru prin diversificarea modalităţilor de încasare, astfel încât să nu mai pierdeţi timpul la cozi. Noi, care vă venim la uşă, pentru a discuta cu dumneavoastră şi pentru a va întreba dacă puteţi plăti. Noi, care vă primim iarna cu un ceai cald şi vara cu un pahar cu apă rece. Noi care vă greşim, dar care ne recunoaştem greşeala şi încercăm să o remediem şi să nu o mai repetăm altă dată“, se arată în comunicat, în încheierea căruia întreaga instituţie îşi arată solidaritatea cu ”Republica Ploieşti”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net