Scotocesc pădurile cu gândul la jumătate de milion de euro

Ultima actualizare:

    Vasile Cârjan, unul dintre localnici, a început să scotocească pădurile din  Cheia, tentat de recompensa uriaşăFOTO: Diana Frîncu
Vasile Cârjan, unul dintre localnici, a început să scotocească pădurile din Cheia, tentat de recompensa uriaşăFOTO: Diana Frîncu

Au trecut doi ani de la misterioasa dispariţie în România a unui cetăţean kuweitian foarte bogat. Vestea că familia oferă o recompensă record de 500.000 de euro a animat din nou comunitatea din Cheia, locul unde a dispărut bătrânul Mohamed Al-Baghli.

Din 2015, nimeni nu a putut da vreun indiciu despre locul în care bătrânul Mohamed Al-Baghli s-ar putea afla, viu sau mort. Zilele acestea, rudele l-au căutat din nou prin pădure, iar localnicii au început şi ei să se mobilizeze, după ce au auzit că se oferă o recompensă uriaşă. 

Deşi a trecut mult timp de la dispariţia bătrânului kuweitian, localnicii s-au apucat din nou să scotocească pădurile, scrie adevarul.ro. “Unde o fi? Cum să dispară ditamai omul? Dacă aş avea o picătură de informaţie, un indiciu cât de mic, să ştiu de unde să încep să caut! Am cutreierat pădurile astea peste tot şi nu am găsit nimic”, spune Vasile Cârjan, unul dintre localnicii care a participat la căutările bărbatului dispărut, iar acum încearcă din nou să desluşească misterul dispariţiei, scrie adevarul.ro.


    Pensiunea din Cheia unde  era cazat Mohamed Al-Baghli; Kuweitianul a dispărut acum 2 ani; Hamad şi Amin, fiii kuweitianului dispărut,  încă mai caută prin pădure
Pensiunea din Cheia unde era cazat Mohamed Al-Baghli; Kuweitianul a dispărut acum 2 ani; Hamad şi Amin, fiii kuweitianului dispărut, încă mai caută prin pădure

Întrebările puse de bătrânul Vasile sunt cât se poate de justificate şi se suprapun întru totul cu nelămuririle familiei lui Mohamed. Hamad, Amin şi Riyad, cei trei fii ai kuweitianului, dar şi Ibrahim Al Baghli, fratele acestuia, nu au nici o explicaţie a dispariţiei, nu au suficient de multe date pe care să le pună cap la cap, dar nici dovezi pentru a acuza pe cineva.

“Unii au spus că l-au văzut acum o lună, alţii cam acum şase luni, dar nu este nimic palpabil. Din păcate nimic serios. Unii spun că l-au văzut la o staţie de tren, alţii pe stradă, deci nimic bazat pe dovezi”, a explicat Hamad, fiul lui Mohamed, citat de adevarul.ro. 

Pentru cei care pot da detalii despre această dispariţie misterioasă, familia Al-Baghli a pus la dispoziţie două numere de telefon: 0742.467.940 sau 0723.929.984 şi e dispusă să achite 500.000 de euro celor care ştiu ceva despre bătrânul dispărut.

Mohamed Al-Baghli locuia în România de mai bine de 25 de ani şi deţinea aici mai multe proprietăţi. În Kuweit a ocupat mai multe funcţii guvernamentale, dar a fost şi un important om de afaceri în domeniul ţesăturilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net