Şcolile şi grădiniţele rămân închise miercuri şi joi. Vezi unde!

Ultima actualizare:

    Copiii nu vor fi scoşi din case pe viscol ca să meargă la şcoală
Copiii nu vor fi scoşi din case pe viscol ca să meargă la şcoală

Cursurile în unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti şi în judeţele Buzău, Constanţa, Prahova, Călăraşi şi Ialomiţa vor fi suspendate, miercuri, pentru a treia zi consecutive, iar joi, numai în Vrancea. Autorităţile spun că nu vor să pună în pericol integritatea copiilor în condiţiile în care meteorologii anunţă că ninsorile vor reveni.

Decizia a fost luată de inspectoratele şcolare locale ca urmare a ninsorilor abundente din ultimele zile, dar şi a codului portocaliu de viscol anunţat pentru mâine.

În Prahova încă mai există localităţi fără energie electrică, iar circulaţia rutieră pe unele drumuri judeţene şi comunale se desfăşoară cu dificultate. La fel se întâmplă şi în celellate zone afectate de viscol.

În Ploieşti e posibil să nu se înveţe nici joi

Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a solicitat Inspectoratului Şcolar Judeţean ca unităţile de învăţământ din municipiu să rămână închise şi joi, în contextul în care judeţul Prahova se află sub avertizare cod portocaliu, însă deocamdată nu a fost luată o decizie în acest sens.

"Nu vom pune în pericol integritatea copiilor, având în vedere că există o nouă avertizare cod portocaliu", a declarat prefectul de Călăraşi, George Iacob.

Bucureştiul şi 14 judeţe din sudul şi estul ţării vor fi, miercuri, între orele 06.00 şi 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judeţe a fost emisă o avertizare cod galben.

Avertizarea cod portocaliu a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi şi jumătatea de sud a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
eurovision jpg
Dealul Sanpetru din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (57) jpg
Heatwave (1) 1712718758115 jpg
image png
Colectie bancnote vechi png
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net