Scene de groază la Timişoara. Un tânăr surdo-mut şi-a dat foc din dragoste

Ultima actualizare:

    Tânărul a fost preluat de o ambulanţă
Tânărul a fost preluat de o ambulanţă

Un tânăr surdo-mut din Timişoara a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc din dragoste, chiar în faţa uşii iubitei sale. Furios că fata pe care o iubea l-a părăsit în urmă cu câteva luni, a mers la apartamentul acesteia unde s-a autoincendiat.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a recurs la gestul extrem, la scurt timp după miezul nopţii. Băiatul nu a putut trăi cu ideea despărţirii şi a mers acasă la prietena sa pentru a se împăca, potrivit România TV. Întrucât fata nu i-a deschis uşa, el a turnat benzină pe uşa apartamentului, dar şi pe hainele sale şi a aprins o brichetă. Incendiul a izbucnit imediat, iar tânărul a ars ca o torţă. Alertaţi, vecinii au sunat imediat la 112.

"În momentul sosirii la faţa locului, am constat că era incendiată o persoană. Am trecut la localizarea şi stingerea incendiului. Am constatat că persoana s-a autoincendiat din dragoste", a declarat unul dintre pompieri.

Băiatul, care a suferit arsuri grave, este surdo-mut şi înainte de a lua teribila decizie a încercat de mai multe ori să o facă pe iubita sa să se întoarcă la el.

"Am apelat de mai multe ori la serviciul de poliţie. Am rugat familia să-l ducă la spital, pentru că acest tânăr, în februarie, a avut o altă tentativă de suicid şi probabil înainte nu se ştie câte. Am primit tot timpul şi mesaje, şi e-mail-uri în care spunea să se omoară", a declarat mama fetei.

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spitalul Clinic judeţean Timişoara, pentru îngrijiri medicale. "Pacientul are leziuni de arsură de gradul II, pe 30% din suprafaţa corporală. Este în stare gravă", a spus medicul specialist Mihail Cojocaru.

Băiatul va fi transportat la Spitalul de Arşi din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net