Scăpaţi copilul de monştrii ăştia!

Ultima actualizare:

    Băiețelul este îndemnat să bea bere și să fumeze
Băiețelul este îndemnat să bea bere și să fumeze

Peste o sută de mii de români încearcă să afle cine este tatăl iresponsabil care dă să bea şi să fumeze unui copil de 2 ani. „Mă doare inima!”, spune o internaută. Într-adevăr sunt scene greu de privit. Un părinte îl îndeamnă pe băieţel să mai ia o gură de bere, să mai aprindă o ţigară.

Un filmuleţ de 1 minut şi două secunde, publicat joi pe Internet, a strâns 103.000 de vizualizări în 24 de ore. Ați putut vedea imaginile și pe site-ul click.ro. Nu sunt scene sexy, ci horror. La o terasă, probabil în Spania, doi bărbaţi din România beau bere şi se distrează. Numai că ei se amuză copios îndemnând un copil de 2 ani să fumeze şi să bea bere. „Mânca-l-ar tata pe el de bărbat adevărat!”, spune cu mândrie tatăl copilului şi îi mai aprinde o ţigară. După cum duce paharul şi ţigara la gură este  evident că nu este prima oară când copilul este supus la aceste „distracţii”.

Cel care a postat filmuleţul roagă pe toţi românii să încerce identificarea bărbatului iresponsabil şi să fie alertate de îndată autorităţile. Imaginile au fost comentate de sute de români, consternaţi de comportamentul tatălui. În mod surprinzător, 174 de persoane au apreciat modul în care este „educat” băieţelul. Să mai spunem că nici o persoană aflată la teresa respectivă nu a făcut vreun gest să îi oprească? 

Giuliano Stroe era pus de tatăl său să facă exerciții dure
Giuliano Stroe era pus de tatăl său să facă exerciții dure

”Este clar vorba despre un copil abuzat. Tatăl băieţelului îi pune viaţa în pericol pentru că la doi ani poate intra în comă alcoolică chiar şi de la bere. Un copil se îmbată foarte repede pentru că nu are organismul pregătit pentru asimilarea alcoolului. Ar trebui ca oricine îi recunoaşte pe adulţii din imagini să anunţe imediat autorităţile. După ce va fi identificat acest tată, copilul trebuie luat din familie în regim de urgenţă. Dacă părinţii se opun, se va sesiza Tribunalul, care poate decide soarta copilului şi dacă părinţii trebuie să fie consiliaţi”, ne-a explicat Dănuţ Fleacă, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, din Capitală. 

«Micul Hercule» şi fratele lui, puşi de tată să tragă de fiare

Acești bărbați îl ”educă” pe micuț
Acești bărbați îl ”educă” pe micuț

Cazul „Micul Hercule” a şocat opinia publică, în urmă cu câţiva ani, când un bărbat din comuna olteană Icoana îşi punea copilul de 9 ani să facă exerciţii fizice foarte dure. Micuţul trăgea de fiare, stătea în mâini pe sticle, făgea şpagatul suspendat, ridica greutăţi. Mândru de Giuliano, Iulian Stroe îl filma pe băiat, apoi publica imaginile video pe internet. În momentul în care oamenii îl apostrofau, bărbatul spunea că lui Giuliano îi place ceea ce face, că se simte foarte bine şi este sănătos.

La un moment dat, Iulian Stroe a început să pună pe internet imagini şi cu fiul mai mic, Claudio (7 ani) căruia îi administra acelaşi „tratament”. Pe fir au intrat autorităţile de la Protecţia Copilului care au vrut să-i ia pe cei doi băieţi din sânul familiei pentru rele tratamente. S-au adresat instanţei pentru acest demers, însă Tribunalul Olt a decis ca cei doi copii să rămână lângă părinţii lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0875101574 jpg
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
document pentru pensie jpg
image png
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net