Scăpaţi copilaşii de educatoarea turbată!

Ultima actualizare:

    Monica Cermure, de la Grădiniţa din Iohanisfeld, judeţul Timiş, ţipă la copii din te miri ce. După ce a fost înregistrată de un băieţel, a fost suspendată
Monica Cermure, de la Grădiniţa din Iohanisfeld, judeţul Timiş, ţipă la copii din te miri ce. După ce a fost înregistrată de un băieţel, a fost suspendată

Te doare inima dacă auzi cum zbiară o educatoare din judeţul Timiş la copilaşi. ”Ai probleme la mansardă? Ce face mama ta? De ce nu te bate?”, urlă educatoarea turbată. După ce a fost înregistrată şi a aflat presa, a fost suspendată de la ore.

Incredibil în ce hal urlă educatoarea Monica Cermure (41 de ani), de la grădiniţa din localitatea Iohanisfeld, judeţul Timiş, la copilaşii de 5 ani, de la grupa mare! Este foarte greu să asculţi înregistrarea de 9 minute, făcută de o mămică speriată. Băieţelul de cinci ani a început să plângă şi să refuze să mai meargă la grădiniţă.

Antonia Maria, 5 ani
Antonia Maria, 5 ani

”Mi-a spus că doamna ţipă la el, că îl loveşte. I s-a schimbat comportamentul de când s-a dus la grădiniţă. Dacă ridic cumva vocea, imediat se sperie”, a povestit mama băiatului, pentru pressalert.ro. Femeia a cumpărat un reportofon şi l-a cusut în hainele copilului. A fost şocată când a ascultat cum răcneşte educatoarea.

”Mă bagă în pământ fiinţa asta de om!”, urlă educatoarea. Femeia nu ezită să-i jignească pe micuţii de 5 ani, cu expresii inacceptabile: ”cioban”, ”analfabet”, ”Săracu’, tu cred că ai o problemă la mansardă. Cred că trebuie să fii dus la medic. Faci aşa nişte mutre ciudate!” sau ”Dumnezeule, de ce m-ai făcut pe planeta asta. La cinci ani nu ştii să stai pe scaun.”

După ce a avut înregistrările, mama copilului s-a dus să discute, săptămâna trecută, cu directoarea grădiniţei care i-a promis că va lua măsuri, dar nu s-a întâmplat nimic, scrie pressalert.ro. Ieri dimineaţă, doi inspectori din cadrul Inspectoratului Şcolar Timiş au plecat la Iohanesfeld să facă anchetă. Câteva ore mai târziu, Consiliul de Administraţie al şcolii a luat decizia de a o suspenda din activitate pe Monica Cermure.

Întrebată dacă a ţipat la copiii de la grădiniţă, educatoarea Cermure a spus, pentru pressalert.ro: ”Eu am volum la voce.  Eu aşa vorbesc. Eu nu am spus niciodată că un copil are în cap tărâţă”. 

Antonia, de 5 ani, este terorizată

Copiii sunt terorizaţi de educatoarea Monica Cermure
Copiii sunt terorizaţi de educatoarea Monica Cermure

O fetiţă blondă, cu codiţe. Este Antonia Maria, un copil vesel şi drăgălaş. Are ghinion că nu ştie să încercuiască flori de toamnă. Educatoarea Monica Cermure îi urlă de cinci ori la ureche: ”Colorează două crizanteme!” Ceilalţi copii amuţesc de spaimă. ”Aşa, faceţi linişte că doarme Antonia. Îi trebuie două ceasuri ca să încercuiască două flori”, comentează educatoarea teroristă. Mama fetiţei a aflat din presă cum este chinuit copilul său şi a scris pe Internet: ”Conversaţiile pe care le are educatoarea cu copiii sunt şocante. Iar atitudinea ei arată cum cei mici sunt de-a dreptul terorizaţi de urletele acesteia.”

Le vorbeşte urât micuţilor!

Unui copil care vrea să se ducă cu colegul său să bea apă: ”Nu te duci niciunde. Dacă vrea unul un căcat, tu vrei doi?”.

Altuia îi spune: ”Tu nu ai idee în capul ăla, tu ai tărâţă”. 

”Ce face mamă-ta toată ziua, se scarpină? De ce nu te bate?”

”Gura! La mama ta acasă să vorbeşti, nu la mine. Eu sunt doamna educatoare!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net