Scăpăm de caniculă abia după 3 septembrie. Prognoza pe două săptămâni

Ultima actualizare:

    vremea va fi frumoasă în următoarele zile, inclusiv pe Litoral
vremea va fi frumoasă în următoarele zile, inclusiv pe Litoral

Zile de foc, în primele zile de toamnă. Abia de joi, 3 septembrie, arșița se domolește treptat, astfel încât în perioada 9 -13 septemrbie vremea va deveni normală pentru această perioadă a anului. Primii nori de ploaie vor apărea la începutul săptămânii următoare.

Iată prognoza specialiștilor britanici, de la Centru European de Prognoză, până la 13 septembrie.

BANAT. CRIȘANA. MARAMUREȘ. În rumătoarele zile vor fi până la 36 de grade, dar de joi, 3 sepmbrie, valorile vor coborî treptat, astfel încât în perioada 9 – 13 septembrie, vor fi în jur de 24 de grade. Sunt condiții de ploai după 5 august, chiar importante cantitativ între 9 și 13 septembrie.

TRANSILVANIA. De la 34 de grade în aceste zile, temperaturile vor coborî de la o zi la alta, până la 21 de grade, la 13 septembrie. Pobabilitatea de apariție a averselor de ploaie va crește după data de 5 septembrie, iar între 7 și 9 septembrie se vor semnala pe arii extinse și vor fi importante cantitativ.

MOLDOVA. Caniculă în aceste zile fierbinți: 36 de grade ziua și 18 grade în timpul nopților. Din 3 septembrie valorile vor coborî treptat, până la 22 de garde în 13 septembrie, odată ce vor apărea aversele de ploaie.

DOBROGEA. Zile însorite, bune de plajă, cu până la 32 de grade  la umbră. Din 7 septembrie, de la o zi la alta, căldura se domolește, astfel încât la 13 septembrie vor fi circa 24 de grade. Se vor semnala ploi slabe, pe arii mici, pe 7 și 8 septembrie.

MUNTENIA. OLTENIA. Vremea se menține călduroasă, chiar caniculară, toată săptămâna aceasta. Până la 5 septembrie, vor fi în jur de 34 – 35 de grade. Vor scădea ușor după 6 septembrie, până la 24 -25 de grade, valori normale pentru această perioadă. Șanse de ploaie vor fi puține și doar pe 7 și 8 septembrie ar putea să cadă câteva precipitații slabe.

LA MUNTE. Vor fi 24 -25 de grade în următoarele zile, dar din 3 septembrie se va răci treptat, iar la 13 septembrie vor fi doar 14 -15 grade. Sunt condiții de ploaie între 6 și 10 septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net