Scandal și îmbrânceli la Primăria Capitalei. Trei polițiști locali, răniți

Ultima actualizare:

    Oamenii au încercat să intre cu forța în sala de ședințe. foto: captură video news.ro
Oamenii au încercat să intre cu forța în sala de ședințe. foto: captură video news.ro

Trei polițiști locali, care asigurau ordinea în Primăria București, au fost răniți înainte de ședința Consiliului General, în urma unei busculade în care au fost implicați circa 20 de cetățeni și reprezentanți ai societății civile. Aceștia au încercat să intre cu forța în sala de Consiliu, însă reprezentanții primăriei le-au interzis accesul fiindcă nu își anunțaseră participarea.

UPDATE. Firea: „Vom face plângere penală”

Primarul general Gabriela Firea a declarat că primăria va formula plângere penală pentru tragerea la răspundere a celor care i-au rănit pe polițiști. „Domnii și doamnele care au vrut să intre în Primărie i-au lovit pe polițiștii locali, trei dintre ei sunt acum la spital. I-au lovit cu un corp contondent, i-au dat cu capul de pereți și de uși, au făcut un scandal monstru și au intrat cu forța în primărie și cu forța în sala de consiliu general. Vom face plângere penală”, a spus Gabriela Firea.

Şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost întreruptă, joi, în urma unui scandal izbucnit după ce poliţiştii locali au împiedicat accesul mai multor cetăţeni, inclusiv reprezentanţi ai societăţii civile, care au vrut să intre la şedinţă. În urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a părăsit şedinţa. La sediul primăriei au sosit un echipaj de Poliţie, dar şi un echipaj SMURD, după ce trei poliţişti locali ar fi fost răniţi în busculadă, informează news.ro.

Scandalul a izbucnit după ce mai multor bucureşteni care au venit să participe la şedinţă le-a fost interzis accesul în sală, la un moment dat creându-se busculadă. Oamenii au fost ţinuţi la uşă peste o oră şi jumătate, timp în care au existat îmbrânceli cu poliţiştii locali şi cu angajaţi ai primăriei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net