Scandal! Reclamă la KFC cu un pitic dezbrăcat în Turnul lui Vlad Ţepeş

Ultima actualizare:

    Iată o imagine din spotul care a creat vâlvă
Iată o imagine din spotul care a creat vâlvă

Un pitic dezbrăcat, încadrat de două tinere sexy, apare într-un spot publicitar la KFC difuzat în Germania. Scandalul s-a iscat în România din cauza faptului că spotul indecent a fost filmat în Turnul lui Vlad Ţepeş. Ceea ce i-a oripilat pe internauți.

Turnul Chindiei este construit în secolul al XV-lea, în Târgovişte, și face parte din ansamblul de monumente Curtea Domnească. Asta nu i-a împiedicat pe mai-marii de la KFC să filmeze o reclamă indecentă în acest loc.

În imagini apare un bărbat de statură pitică care-și dă la o parte pelerina și rămâne în fundul gol, se aruncă din turn și aterizează direct într-o cutie pentru aripioare.

Clipul poate fi văzut pe pagina KFC din Germania, iar cei care l-au accesat deja au rămas oripilați.

”Am trăit s-o văd şi pe asta. De obicei nu reacţionez la mizerii. Încerc să-mi fac partea-n bucăţica mea şi să-mi conserv energia pentru a construi. Dar aşa ceva? În Turnul Chindiei? În oraşul meu? În Cetatea de Scaun a Ţării Româneşti? De ce? De ce? De ce?”, a reacţionat şi Alexandru Gabriel Tudor.

Turnul a fost construit de către domnitorul Vlad Ţepeş, în timpul celei de-a doua domnii, iniţial pentru scopuri militare, clădirea servind drept punct de pază, foişor de foc, dar şi pentru stocarea tezaurului.

Actualmente, clădirea măsoară 27 de metri în înălţime şi 9 metri în diametru. Între anii 1847 şi 1851, turnul a fost complet restaurat de către domnitorul Gheorghe Bibescu,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net