Scandal pe lumânări la Catedrala din Timișoara

Ultima actualizare:

    Catedrala din Timișoara se închide seara
Catedrala din Timișoara se închide seara

Mai mulți oameni care au vrut să cumpere, ieri noapte, lumânări din Catedrala Mitropolitană din Timișoara au găsit porțile încuiate. Vroiau să le aprindă în memoria eroilor căzuți la Revoluție în urmă cu 25 de ani, astfel că s-au arătat revoltaţi.

Oamenii au început să tragă de uși și și-au amintit că la fel s-a întâmplat și în urmă cu 25 de ani, în 18 decembrie 1989, când Armata a tras asupra oamenilor adunați pe treptele Catedralei, iar din interior ușile au fost încuiate. Din acestă cauză 40 de persoane au fost împuşcate.

Din biserică a ielșit la un moment dat o femeie care a spus că s-a terminat programul de și că înăuntru se face curățenie, anunță Mediafax.

”Oamenii de aici sunt datorită Revoluției din 1989. Faceţi curat în biserică, dar eu vreau acum să cumpăr lumânări. Vine lumea să intre în biserică și nu le dati voie?”, i s-a adresat un bărbat femeii de serviciu. Aceasta a răspuns că există un administrator și că el va trebui să răspundă.

În final, oamenii au fost lăsați să intre și să cumpere lumânări.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net