Scandal la Brașov, PSD prins în ofsaid

Ultima actualizare:

    Așa arată poza de pe internet a așa-zisului afacerist brașovean
Așa arată poza de pe internet a așa-zisului afacerist brașovean

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie trebuia să fie un bun prilej de a pune la treabă imaginația staffurilor electorale ale partidelor. În timp ce specialiștii consideră că a fost din păcate o plictiseală maximă, unele filiale ale formațiunilor politice s-au făcut de râs. Un astfel de caz s-a petrecut la Brașov iar protagoniști au fost reprezentanții PSD:au inventat un om de afaceri care nu există şi l-au folosit în pliantele electorale

Povestea relatată de jurnaliștii de la românialiberă.ro, a început când un utilizator al reţelei sociale Facebook a descoperit că una dintre fotografiile folosite într-o broşură realizată de PSD Brașov și pusă la cutia poștală, conține o poză luată de pe internet. Problema nu ar fi faptul că echipa de marketing a partidului şi-a însuşit o fotografia de pe internet, ci că au minţit, construindu-i o identitate falsă. 

Poza a fost descărcată de pe Shutterstock, una dintre cele mai mari arhive de fotografii din lume, iar, potrivit PSD Braşov, l-ar reprezenta pe cetăţeanul D. Barbu, 36 de ani, un afacerist braşovean. Cel care a descoperit această situaţie îşi încheie mesajul, publicat pe Facebook, pe un ton ironic, sugerându-le celor care au primit broşurile social-democraţilor să verifice şi celelalte imagini prezentate în materialele electorale.

"Am primit în poştă reclama electorală pentru PSD. Aşteptând să mi se răcească ceaiul, am răsfoit-o, nu mă condamnaţi! Amintindu-mi de "postacii" de pe internet, cu conturi false si poze de profil furate, am zis să fac o încercare. L-am pozat pe aşa-zisul "D. Barbu" din publicaţie şi am căutat pe Google după fotografie. Ha, ha! Pe restul vă las să-i faceţi voi, mi s-a răcit ceaiul", a scris, pe contul personal de Facebook, un internaut sub pseudonimul Cavalerul de Râşnov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net