Nou scandal SEXUAL în învăţământ! O elevă de 15 ani, forţată să se prostitueze de colega ei

Ultima actualizare:

Update 12:30 «Nu există deocamdată dovezi că fata ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale sau că ar fi fost remunerată în vreun fel. Avem 12 suspecţi, toţi minori, care sunt acuzaţi de act sexual cu un minor. Nu excludem faptul că cercul de suspecţi s-au putea extinde cu încă câteva persoane. În acest moment nimeni nu este reţinut în acest caz, iar cercetările continuă», a declarat Gheorghe Filip, purtător de cuvânt la Poliţia Harghita, pentru Adevărul.ro.

Corijentă la matematică

Inspectoratul Şcolar din Harghita va face o anchetă la Liceul Teoretic Sfântul Nicolae din Gheorghieni, şcoala la care învăţa fata de 15 ani. «Mâine se va întruni un corp de inspectori care va demara o anchetă. Din ce ştim de la directoare, fata era o elevă slăbuţă şi mai mereu era corijentă la matematică. Nu avea probleme cu absenţele, nu chiulea şi nici nu au observat schimbări comportamentale în ultima perioadă», a declarat Ferencz Salamon Alpar, inspector şcolar general.

Cum s-a întâmplat

Coşmarul prin care fata a trecut a început în urmă cu un an şi jumătate. Cea care a pus-o să se prostitueze a fost o colegă de liceu. Tânăra a bătut-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, iar relaţiile se consumau chiar în grupul sanitar.

Mai mult decât atât, proxeneta minoră a obligat-o de asemenea de mai multe ori să lipsească de la ore ca să se prostitueze.Drama fetei ar fi continuat dacă mătuşa ei nu ar fi fost martoră din întâmplare la o scenă de acest fel, pe o stradă lăturalnică. Femeia a mers imediat la poliţie.

Minora agresată le-a dat poliţiştilor o listă cu şase tineri care au profitat de ea, unii dintre ei fiind minori. Aceştia au fost chemaţi la audieri, iar lista agresorilor creşte de la o zi la alta.

Oamenii legii sunt de părere că eleva a întreţinut relaţii cu 150 de bărbaţi. Urmează să se facă o anchetă pentru a stabili cu exactitate câţi au profitat de ea, scrie Antena 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net