Şapte tineri care au violat o elevă, eliberaţi după ce arestul la domiciliu a fost declarat neconstituţional

Ultima actualizare:

    Judecătorii au decis ca cei şapte tineri care au violat o elevă până la leşin să rămână în libertate.Foto: Adevarul.ro
Judecătorii au decis ca cei şapte tineri care au violat o elevă până la leşin să rămână în libertate.Foto: Adevarul.ro

Magistraţii judecătoriei din Vaslui au înlocuit arestul la domiciliu cu controlul judiciar, în cazul celor şapte tineri din localitatea vasluiană Văleni, care au violat o elevă navetistă până la leşin. Decizia a venit vineri (19 iunie), pe motiv că arestul la domiciliu a fost declarat neconstituţional, în cazul persoanelor trimise în judecată.

Judecătorii care au decis ca cei şapte vasluieni să rămână în libertate, le-au impus tinerilor o serie de restricţii, conform adevarul.ro. Aceştia nu au voie să meargă în discoteci, baruri, nu au voie să poarte arme sau să ia legătura cu victima sau cu martorii din dosar. Aceştia sunt judecaţi în liberate deşi fapta lor este extrem de gravă. Au violat o elevă navetistă ore în şir, până aceasta şi-a pierdut cunoştinţa.

În baza art.211 raportat la art.202 C.p.p. cu referire la Decizia nr.361 din 07.05.2015 a Curţii Constituţionale a României, dispune înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar a inculpaţilor Burada Ovidiu Silviu, Avădănei Silviu, Bolboceanu Petrică Ionuţ, Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru, Surleac Ioan şi Burlacu Paul Andrei”, se arată în hotărârea Judecătoriei Vaslui.

Violul a avut loc în noiembrie 2014 şi a revoltat o ţară în tragă. Eleva de 18 ani se întorcea de la  un liceu din municipiul Vaslui, când a fost acostată într-o staţie de autobuz de Silviu Burada, un tânăr de 20 de ani cu care se cunoştea şi care s-a oferit să o ducă acasă. În loc să o ducă la domiciliul unde aceasta locuia, tânărul de 20 de ani şi un prieten de-al lui au dus-o pe un camp la Văleni, unde şi-au chemat alţi cinci bărbaţi pentru a o viola pe fată. Timp de trei ore, eleva a fost supusă la numeroase perversiuni sexuale şi a fost abuzată până la leşin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
index webp
mana maicii domnului jpg
gravida jpg
bani jpeg
wave 5255593 1280 jpg
vreme furtuna png
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net