S-a spânzurat de frica ANAF?

Ultima actualizare:

    Patroana s-a sinucis în magazinul pe care-l deținea (foto: realitatea.net)
Patroana s-a sinucis în magazinul pe care-l deținea (foto: realitatea.net)

Controalele și amenzile date de inspectorii antifraudă fac victime. Patroana unui magazin dintr-un centru comercial din Baia Mare s-a sinucis în această dimineață, la câteva zile după ce a fost amendată de ANAF.

Surse judiciare au declarat pentru VoceaTransilvaniei că femeia a fost găsită spânzurată chiar în magazin. Asta după ce vineri ar fi primit o amendă de 10.000 de lei de la finanțiști, iar afacerea i-a fost închisă temporar.

Dana Filip, de 42 de ani, avea spațiul comercial de aproximativ 10 ani și le-ar fi mărturisit cunoscuților că-i trebuie cinci vieți ca să poată plăti amenda. Mai mult, pe lângă suma pe care urma să o plătească statului român, se pare că femeia avea datorii și la bancă.

Inspectorii antifraudă nu au fost în control

Reprezentanții ANAF dezmit această informație și spun că au fost în control la firma deținută de Dan Filip. Împreună cu soțul său, aceasta creștea doua fete înfiate, dar nu a mai rezistat presiunii și a cedat psihic, scrie emaramures.ro.

„În această dimineață, într-una din boxele de la etaj a fost găsită o persoană de sex feminin, spânzurată. Încă nu cunoaștem motivele care au dus la acest tragic eveniment”,  a declarat Cristian Vigh, procuror criminalist.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean, pentru efectuarea necropsiei.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net